Автор
Woman.bg

Спагетите - тайната за перфектна фигура на Джулия Робъртс

Броени дни след като Джулия Робъртс получи за пети път приза на сп. "Пийпъл" за "Най-красива жена на света", тя благоволи да разкрие на всеослушание тайната на своята перфектна фигура.

Прочетете още: Джулия Робъртс отново е най-красивата жена в света

Дали признанието на неповяхващата актриса за запазената й фина осанка ще ви прозвучи нереално или не, то със сигурност ще ви изненада.

Робъртс, чиято звезда изгря с емблематичната лента "Хубава жена" и не престава нито за миг да залязва с всяка следваща нейна роля, разкри, че дължи стройния си силует на любимите италиански шедьоври – спагетите.


"Защо всички се страхувате от пастата? Макароните не могат да ви направят нищо лошо. Затова и вие не им отвръщайте с лошо", призова с усмивка тя в телевизионното шоу "Today".

Освен на макаронените изделия звездата от "Ерин Брокович" набляга и на пълнозърнестите бисквити. Не излиза от вкъщи без добрата качествена и обилна закуска, на чието съдържание обръща специално внимание. Утринното й меню задължително включва яйца, препечена филийка, кокосово мляко, плодове, авокадо и вода.

Първенство в списъка с любимите й горските плодове заемат очарователните малки боровинки.


На обяд Джулия Робъртс набляга на крехкото бяло пилешко месо. Сьомга, кафяв ориз и чаша червено дъхаво вино са кулинарните изкушения, на които 49-годишната хубава жена се доверява вечер.