Автор
Woman.bg

Посрещам пролетта в любимите си дънки с Bali Tea!

Още си спомням как пищях наум, а и не само, всеки път, когато трябваше сутрин да чистя колата си от натрупалия сняг. Затова и сега се радвам като дете на малките победи над най-големия ми враг в последно време – зимата.

Усмивка от задоволство огрява лицето ми, когато се събудя от проникващото през завесите сутрешно слънце, което преди не можеше да си проправи път между гъстите облаци. Или когато осъзная, че е шест вечерта, а все още не е тъмно.

Но ако трябва да съм напълно честна, дори и да ми е до болка втръснало от зимната действителност, нямаше да очаквам с такова нетърпение пристигането на пролетта, ако не бе негово величество Bali Tea – моят верен съюзник в борбата с килограмите, натрупани покрай празничните обеди при баба и декемврийските вечери, завършващи с шоколадов Дядо Коледа.

Благодарение на този традиционен балийски чай съумях да оставя излишните килца зад гърба си и, признавам си, вече нямам търпение гордо да се разхождам с любимите си skinny дънки по обагрените с цъфнали дръвчета софийски улици.

Мисля, че не аз намерих чая, а той ме откри и то в момент, когато се нуждаех точно от това, което той предлага – пречистване на душата и тялото. Съвсем случайно попаднах на публикация за Bali Tea във Facebook и след като проучих историята на бранда, за която вече писах ето тук, потърсих и коментари относно продукта в интернет. Да, често ми се подиграват, че дори да си купувам хляб, ще направя проучвания относно него чак до девето коляно, но това е друга тема, да се върнем на чая.


"Засега с 28 дневния пакет чай съм с 3 килограма надолу и мисля, че ще падам още, защото съм на половината дни."

"Здравейте! Една приятелка, която беше доста пълна (около 90 килограма), отслабна с 9-10 килограма за 2 месеца с две дози от 28-дневния детокс на Бали Тий!
Като ми каза, че ще отслабва с чай, ѝ казах, че не е добре и това не е никак сериозно, но ето, че и аз се зарибих, покрай нея!
Аз обаче си взех мега пакета (чай, протеин и овесена закуска) и също така стриктно спазвам препоръките за хранене, които ти изпращат заедно с него. Искам да ви кажа, че сега съм на 22-рия ден и съм с 4 килограма надолу (но аз съм доста по-лека, бях 55 кг., сега съм 51 кг.) и повече и не искам да отслабвам. Много съм доволна!"


След като прочетох тези и подобни положителни мнения относно чая, реших и аз да опитам въпросната детокс напитка, която се предлага в 14-дневен и 28-дневен вариант за прием.

Заложих на втория вариант и след като го изпих, мога да споделя, че това е чай, който пречиства и душата, и тялото или иначе казано – напитка, която премахва токсините, регулира апетита, увеличава и забързва метаболизма и изгарянето на мазнини и зарежда организма с антиоксиданти, осигурявайки на тялото необходимата му релаксация.

И дневният, и нощният чай съдържат букет от напълно натурални съставки и се характеризират със селекция от типични за остров Бали билки - зелен чай Сенча, мате, корен глухарче, лимонена трева и джинджифил.

И двата чая са с приятен вкус и деликатен аромат, затова и лично аз нямах проблем да ги пия чисти, както и всъщност препоръчват, за да се подсили детоксикиращия ефект. Няма как да не подчертая, че и само след няколкодневна консумация на чая, започнах да се наяждам с осезаемо по-малко количество храна.



Разбира се, за да постигнете по-бързо резултата, който желаете, ви препоръчвам да комбинирате напитката с тренировки и правилен хранителен режим. Аз ги съчетах с групови кръгови тренировки два-три пъти в седмицата, като не съм спазвала стриктна диета, а просто ограничих приема на тестени изделия, ако все пак много ми се дояде хляб, то си купувам не бял, а от лимец или от пълнозърнесто брашно. Същото така изцяло изключих бялата захар от менюто си и десертите, пълни с нея, които се предлагат на пазара. Вместо тях се насочих към веган сладките с естествени подсладители като фурми и мед.

Да, понякога е трудно, в шест след работа не ми се ходи на тренировка, а ми се пие вино с приятелка в онова нашето местенце на Шишман, но стискам зъби и отивам на тренировка, защото както казват: "Летните тела се градят през зимата."