Автор
Кристина Кирова

Най-добрият спорт за вашата зодия

Как звездите оказват влияние върху тренировъчния ни режим и какви упражнения трябва да изпълнява всяка зодия, за да поддържа формата си през 2017 г.

Разберете дали е по-добре да се обърнете към йогата и медитацията, или към друг вид спорт.

Овен

Тази зодия винаги има нужда от строг режим и през годината представителите й ще опитват най-различни упражнения, но е най-добре да се спрете на бойно изкуство като бокса, който ще ви предостави тръпката, от която се нуждаете.



Телец

Представителите на тази зодия са известни със своето постоянство, търпение и амбиция. Добре е да се ориентирате към спорт, който изисква колективна дейност, защото тогава се чувствате най-пълноценни.

Близнаци

Тъй като близнаците притежават висок интелект, би било прекрасно да се обърнат към спорт, който съчетава както физическа, така и мисловна дейност, като например пилатес или йога.

Рак

Раците биха били изключително щастливи и ползотворни, ако тренират в домашни условия. В същото време обичат груповите тренировки, защото поддържат мотивацията им. Затова можете да изберете режим в интернет, който да съобразите според нуждите си.

Лъв

Убедени в неустоимия си чар, лъвовете обичат да бъдат обградени от публика. За тях е препоръчително да тренират танци, които ще им помогнат не само да поддържат добро физическо здраве и фигура, но и да получат вниманието, от което толкова се нуждаят.



Дева

Девите са стриктни и разумни, затова би било хубаво да инвестират във фитнес гривна или да заложат на приложение, което да им показва резултатите от труда им. Също така звездите препоръчват да се отдадат на спорт, изискващ медитация.

Везни

Ако сте представители на тази зодия, трябва да знаете, че всякакъв спорт, който включва някакъв вид агресия, не е подходящ за вас. Съсредоточете се върху спокойствието и груповите занимания. Йогата е един от най-удачните варианти.

Скорпион

Една от най-енергичните зодии, които имат нуждата да управляват силата си. Боксът и останалите бойни спортове са добра опция.

Стрелец

Стрелците обичат добрите каузи, общуването и ръководенето. Трябва да се ориентират към групови тренировки или маратон с благотворителна цел.

Козирог

Дисциплинирани, отдадени, амбицирани и сериозни във всичко, с което се захванат. Козирозите са перфекционисти, дори и когато правят нещо за удоволствие. Готови са да се отдадат на всякакъв спорт, винаги ще постигат добри резултати.



Водолей

Водолеите обичат да бъдат част от голям екип и затова е чудесно да посещават групови тренировки без значение от спорта.

Риби

С какъвто и спорт да се захванат, рибите се нуждаят от човек, който да ги ръководи. Затова без значение дали ще посещавате фитнеса или ще се запишете на курс по йога, задължително се възползвайте от услугите на инструктор.