Автор
Кристина Кирова

Как Ема Стоун влезе във форма за La La Land

Несъмнено един от най-добрите филми тази година, който очакваме да бъде награден подобаващо с Оскар, е La La Land.

В него са съчетани интересен сюжет, описващ реалността, в която живеят хората на изкуството, красива любовна история, докосваща музика и разбира се много танци. Интересен факт е, че ослепителната Ема Стоун, която е в ролята на Миа (млада и амбициозна актриса), показва завидни танцувални умения и красива фигура, но никога не се е занимавала професионално с танци. Оказва се, че е влязла във форма специално за ролята за период от само 3 месеца.

Днес треньорът на актрисата Джейсън Уолш, който е личен инструктор и на Дженифър Анистън, Ирина Шейк, Ашли Грийн и много други звездни дами, ни издава тайната за бързото влизане във форма.

„Много е важно първо да разберете какво точно искате да постигнете. Например за ролята в La La Land на Ема й беше необходимо да бъде пластична и много издържлива заради интензивните танци, които й се налагаше да изпълнява през целия снимачен ден“.

Ако ви предстои сериозно физическо напрежение и искате да работите за издържливост и сила, треньорът съветва да се ориентирате към вдигане на тежести, упражнения с медицинска топка и клекове на един крак. Но преди всичко трябва да бъдете последователни и да съчетаете упражненията със здравословен хранителен режим.



Хубаво е да вдигате тежести и да правите клекове на един крак, за да подобрите цялостната си кондиция и да се научите да разпределяте тежестта в тялото си. Започнете с 3 или 5 повторения от 6, 8 или 10 клека на ден.

„Можете да комбинирате тези упражнения с кардио тренировки или йога, както прави и Ема Стоун. Не ви съветвам да бягате, защото е стресиращо за тялото“. споделя още Джейсън Уолш.