Автор
Woman.bg

35-годишен фитнесманиак с визия на старец (Снимки)

Всеки втори се стреми да изглежда по-млад. Не и 35-годишният фитнесманиак от Полша Павел Ладжак. Неговата цел е в очите на хората (а и в своите) да бъде двойно по-възрастен и заради тази си вманиаченост профуква немалко пари. Косата и брадата му трябва да са винаги побелели и в перфектния сребрист оттенък, а заради тях хората често го смятат за мъж на преклонна възраст.

Всъщност обаче, когато последователите му в социалната мрежа го попитат за годините, те с почуда разбират, че професионалният фитнес инструктор няма и 40. Разбира се, че това е умишлено търсен ефект, радващ се на адмирациите и на неговата красива съпруга Магда.

View post on Instagram
 

Днес Ладжак има над 340 000 последователи в Instagram, които го следят, лайкват и му се възхищават. Преди да се превърне във виртуална звезда, той обаче е бил слабо и не толкова привлекателно момче. Манията му по фитнеса се заражда, когато е на 16 години. Популярността го спохожда, след като почва да боядисва косата си в бяло. Заради визията му го наричат "полският викинг" и го сравняват с известния италиански милионер Джанлука Ваки, който е на 49 години.

View post on Instagram
 
View post on Instagram
 
View post on Instagram