Автор
Woman.bg

10 тайни от Емили Ратайковски за перфектнa фигура

Изкусителната Емили Ратайковски е сред моделите с перфектни форми, по които няма нищо излишно, но и в същото време са апетитни. От няколко години тя е сред кумирите на младите момичета, а профилът й в Инстаграм е следван от 17 милиона души. И като заговорихме за социалните мрежи, тук е мястото да споменем, че в последно време е все по-трудно да открием фотос на Емили, в който тя да е облечена. 26-годишната красавица се гордее с перфектното си тяло и не пропуска възможност да го показва в целия му блясък. А каква е тайната й?

View post on Instagram
 


1.Закусва с въглехидрати

Денят на Емили Ратайковски започва с чаша черно кафе, гранола, кисело мляко и понякога препечена филийка. В редки случаи закусва и с кроасани, но никога не пропуска горещото кафе.

2.Консумира много месо

Неведнъж красавицата е споделяла, че се чувства като хищник, защото обожава да похапва месо. То е чудесен източник на желязо и сила.

3.Обяд:

Салата или сандвич.

4.Да надникнем в хладилника й:

Там има главно суши и италиански кулинарни шедьоври. Емили е почитател също и на индийската и тайландската кухня.

5.Винаги вечеря навън

Ратайковски често си угажда в известен вегански ресторант в Лос Анджелис.

6.Емили обожава да готви

Красавицата е привърженик на домашно приготвената храна и е категорична, че е много важно да знаем какво ядем.

„Само когато приготвиш храната си сам, знаеш точно какво консумираш. Знаеш точно колко сол и захар си използвал и какво вкарваш в тялото си“, разкрива Емили.

7.Тя не се лишава от десерти

Ето го доказателството:

View post on Instagram
 


Любимите й десерти са черен шоколад и чийзкейк с тиква.

8.Винаги пие вода преди лягане

9.Практикува йога

Поне веднъж седмично. Преди време тя сподели пред списание „Elle”, че ходенето на йога няколко пъти седмично е основна част от нейния режим.

10.Стои далеч от фитнеса

„Нямам треньор и наистина не ходя на фитнес. Предпочитам дългите разходки и пътешествията с приятелки. Това е всичко, просто фитнесът не е моето нещо“, споделя Ратайковски.

Четете още: Яйчена диета топи 5 кг за 7 дни