Автор
Цвета Герчева

Не на заблудите! Ето как наистина да пречистим тялото си

Пролет е и е време да пречистим тялото от отровите, които сме натрупали през зимата. Как обаче да го направим правилно и ефективно? Това е въпросът, на който искам да си отговоря този април. За целта стартирам един съвсем нов проект - онлайн "Детокс дневник", в който ще вписвам всички онези полезни практики, правила и тайни трикове, които ще ми помогнат да се пречистя преди лятото.

Моят дневник

В моя "Детокс дневник" ще споделям с вас всичко, което може да ви помогне да поемете по-уверено по пътя към вашето лично пречистване и ако си мислите, че сега не е точното време за това - грешите! Точно през април организмът има нужда да се отърве от зимните отрови, които е натрупал в тялото.

"И така.. Скъпо дневниче, стартирам това предизвикателство на 2-ри април! Имам почти 30 дни да пречистя тялото си истински!".

Следете всичко, което се случва в рамките на този "Детокс дневник", и ще разберете всички тайни на пречистването.

Повече време за мен

Напоследък усещам, че работя буквално по цял ден и все не намирам време за себе си. Затова през този месец ще си поставя специална задача - да имам по два часа на ден само, ама само за мен!

Масаж, разходка в парка, кафе с приятелка - 2 часа на ден само, за да пречистя емоциите си от стоенето в офиса! И да не забравя - записвам си - изразът "Нямам време сега" е "временно" забранен!

Влизам в клуб "Плоско коремче"

През последните месеци имам чувството, че стомахът ми е вечно подут. Давам си сметка, че това се дължи на отровите, които трупам в организма си, без даже да подозирам - замърсеният въздух, водата с прекалено много хлор и некачествената храна. Затова този месец ще вписвам в дневника си всичко, което ям, и ще се науча да правя своята седмична равносметка - кои са храните, които помагат на тялото ми да се пречисти.

Залагам на силата на природните съставки

За да помогна на тялото си да се детоксикира истински, имам своята малка тайна - доверявам се на силата на природните съставки. Има няколко билки, които действат наистина като метла и изчистват всички вредни шлаки и свободни радикали от организма. Сред тях са андрографиса, леспедезата, мащерката и репея.

Моята натурална детокс комбинация

Вярвам в силата на натуралните съставки и не бих си позволила да се натъпча с химия, за да подпомогна детоксикацията си. Затова залагам на изцяло природен продукт, който съдържа билкови екстракти, подпомагащи мощно пречистването на тялото ми.

Такъв продукт е Детоксифайв. Той събира в себе си силата на андрографисът, леспедезата, мащерката, репеят и селена, за да подпомогне естествените обменни и пречистващи процеси в организма. Всяка от съставките е специално подбрана, тъй като отговаря за удовлетворяване на нуждите на най-важните детоксикиращи органи и системи – за предпазване на клетките им, неутрализирането на токсините и обменните разпадни продукти и изхвърлянето от организма на вредоносните субстанции. Съставките действат синергично и подпомагат цялостната детоксикация на организма, тъй като прочистването трябва да бъде единен и цялостен процес.