Автор
Цвета Герчева

Аз успях да отслабна и да се детоксикирам! А ти, какво още чакаш, толкова е лесно!

Знам ли как да се детоксикирам правилно? Това беше въпросът, който си зададох ден преди да се роди идеята за тази специална Детокс академия. Днес вече съм напълно убедена как трябва да постъпвам с тялото си, когато усетя умора и липса на енергия. И съм щастлива, че успях да споделя с вас безценните съвети на топ специалисти, които ми помогнаха да разбера какво да хапвам, докато съм на прочистващ режим и как трябва да тренирам, за да постигна максимален ефект от детокс програмата ми.

По време на нашата Детокс академия ви срещнахме с нутрициониста Весела Петрова, която изготви страхотен безплатен детокс режим, както и с фитнес инструктора Крис Гълъбов, който даде наистина работещи съвети на тема спорт.


Тази есен успяхме и да прочистим гардероба си благодарение на модните съвети на нашата бюти редакторка Ева Върбанова. Всички тези страхотни специалисти ми помогнаха настина много в моята специална мисия - да сваля няколко килограма и да пречистя тялото си.

И така - на прага на зимата вече влизам в старите си дънки. И съм ужасно щастлива. И се чувствам хем по-лека, хем по-енергична и заредена с положителни емоции, хем по-красива. След няколко седмици, които посветих на това как да прочистя правилно тялото си, вече знам - детоксикацията е всичко, от което съм имала нужда през последните няколко години. Работя наистина много и често забравям да помисля за тялото и за здравето си. Тази есен обаче направих един страхотен прочистващ режим и организмът ми се чувства по-добре от всякога. А детокс програмата на Thisilyn CLEANSE, която следвах в продължение на 15 дни, направи чудеса с тялото ми.


Трите фази на тази професионална американска програма, която има билкова и минерална разновидност, даряват на тялото лекота, баланс и прилив на енергия. Само след третия ден стомахът ми вече не беше подут (състояние, което ме преследваше поне от една година). Фибрите и билковите екстракти, събрани в Thisilyn CLEANSE, наистина действат и дънките ми го доказват по най-безапелационния начин. Макар да бях повече от скептична, установих, че кожата на лицето ми се изчисти и сега изглежда по-добре от всякога - без несъвършенства и зачервявания.


Най-страхотното е, че професионалната програма на Thisilyn CLEANSE успя да се справи с вълчия ми апетит, благодарение на редовния прием на фибри - по три пъти на ден.
Когато стартирахме в Woman.bg нашата специална Детокс академия, обещах да ви разкажа как се чувствам след края на моя пречистващ режим. Истината е, че се чувствам страхотно. А детоксикацията се оказа нещо лесно и приятно, стига да заложиш на правилния партньор, като Thisilyn CLEANSE. Рядко си позволявам да препоръчвам продукт, защото знам, че всеки има своя гледна точка. Но ако говорим за пречистване - тази американска програма на Nature's way е всичко, от което съм имала нужда някога. А билковият и минералният режим са еднакво ефективни, просто вие сами изберете вашия. (Вижте още за Thisilyn CLEANSE тук).

И понеже създадохме тази специална Детокс академия специално за вас, нашите читатели, ето и имената на печелившите от нашата игра с Thisilyn CLEANSE:

Двете професионални детокс програми отиват при Поли Петрова и Росица Ефтимова.
Честито момичета - наслаждавайте се на новото си тяло, на енергията и положителния заряд, който тази професионална програма дарява на тялото.

А отговорите на най-любопитните ви въпроси на тема Thisilyn CLEANSE четете в следващия ни материал. И момичета - не забравяйте - никога не е късно за детокс. Аз успях да отслабна, да се вталя и да се прочистя. Защо не опитате и вие?