Автор
Астролог - Ивелина Пенчева

Звездите вещаят тайнствен флирт за тази зодия!

Овен- Днес ще получите много импулси за действия. С лекота ще преодолявате всички препятствия по пътя си. Отделете време за това, което желаете или сте си намислили. Не подтискайте вашите желания, а ги изразете!

Телец- Ако чувствате, че губите енергия, спрете за малко. Вероятно ви е необходима почивка и възстановяване на силите. Може да ви се предоставят неочаквани възможности, които биха могли да подобрят положението ви. Възползвайте се, но бъдете предпазливи.

Близнаци- Очертава се спокоен ден. Рутинната работа ще ви отнеме повечето време, тъй като ви отегчава. Вашият партньор очаква да му обърнете полагащото се внимание. Заедно сега може да обсъдите някои общи проблеми.

Рак- Колкото по-взискателни ставате към околните, толкова повече намаляват шансовете ви да ви помогнат. Не си давайте вид, че домашните дела ви носят само положителни емоции и са едва ли не най-увлекателното нещо на света.

Лъв- Денят ще разкрие пред повечето от вас широки възможности, от които трябва да се възползвате. Днес вашият творчески потенциал е на висота. Разполагате с достатъчно енергия и сила, за да реализирате способностите си.

Дева- Днес си позволете да не бързате за никъде. Обръщайте внимание не само на дребните детайли в работата си, но и на всичко останало. Съдбата ще ви предостави възможност да се порадвате на простите житейски неща.

Везни- Ще изживеете спокоен и стабилен ден. Всичко ще бъде както обикновено, без всякакви форс-мажорни обстоятелства и ще се намирате в завидна хармония на тяло и дух. Някои от вас ще се отдадат на тайнствен флирт.

Скорпион- Някои от вас ще се измъчват от душевните терзания. Трябва да решите какво точно искате. Изяснете състоянието си, променете приоритетите си, за да намерите покоят, от който имате нужда. Трябва да помислите как да разнообразите живота си и да внесете повече радост в него.

Стрелец- Ден на условностите, с които трябва да се съобразявате. Благоприятно време за обществена дейност. Изпитвате вътрешна нужда за самоутвърждаване, но и разполагате с голяма свобода и поле за действие. Ще получите нови възможности или предложения.

Козирог- Днес и най-дребното нещо може да се превърне в успешно основание за нови действия. Късметът също ще е с вас. Излишно се притеснявате, ще успеете да се справите с всичките си задачи. Само повече старание покажете.

Водолей- Обемът на вашата работа ще нарасне, но слава Богу, ще успеете да се справите с всички задачи. Делата ви ще се развиват повече от успешно. Внимавайте пред кого какво казвате, за да не ви въвлекат в спорове и конфликти.

Риби- Днес вероятно ще сте твърде пасивни, а трябва да проявите повече инициативност и активност. Не се страхувайте от нищо. Да плувате по течението може и да е по-удобно, но не и в този случай.