Автор
Астролог - Ивелина Пенчева

Водолеи, отдайте се на любовта!


Овен- Днес трябва да работите по-яко и съсредоточено. За друго късметът може и да ви изневери. Възможно е за капак на всичко да се породят скандали и разправии у дома. Стремете се да запазите вътрешното си равновесие на всяка цена.

Телец- Денят може да се окаже много добър за вас, ако не решите зациклите върху личните си проблеми. Подходящо време да захвърлите грижите и да помислите за по хубави неща. В любовен план е благоприятно да действате.

Близнаци- Ако не приемате навътре обидите от другите и не проявите дребнавост, всичко ще се оправи много лесно край вас. Решите ли обаче да се вживявате и да се задълбочавате, ще развалите още повече настроението си и отношенията.

Рак- Денят е благоприятен за много неща. Има вероятност някой грубо да наруши душевният ви покой, но по е важно вие как ще приемете нещата. Проявеното внимание от ваша страна към определена личност ще ви сближи още повече.

Лъв- Денят ще поднася добрите и лошите неща по-равно. Вземете решение днес да обичате повече себе си и да направите нещо добро за самите вас. Намерете подходящите приятели, за да увеличите удоволствието си.

Дева- Прекаленото общуване и обръщане на внимание на хората, натоварването с техните проблеми, може наистина да ви изтощи. Днес е добър ден да си изпълните поне едно желание. Още по-добре, ако са три.

Везни- Днес не опитвайте да експериментирате. Помагайте на околните и те ще ви бъдат благодарни, а по-късно ще го изразят подобаващо. Да раздавате добро, дори колкото една прашинка, пак е добро дело.

Скорпион- Не допускайте да ви манипулират, отстранявайте всеки опит за вмешателство в личните ви работи. Ако се наложи да имате работа с по-висши инстанции, то сигурно ще срещнете пречки и спънки.

Стрелец- Днес има голяма вероятност да изпаднете в глупаво недоразумение (положение) с някого. Денят е за предпочитане да изкарате повече време в уединение, но вечерта можете да направите точно обратното – да потърсите приятна компания.

Козирог- Не пренебрегвайте желанията на околните, бъдете внимателни към тях. Така и вие ще сте добре. Грижете се повече за себе си и здравето си. Ако насилвате съдбата, някои обстоятелства могат да се обърнат срещу вас.

Водолей- Не бъдете лековерни и не приемайте всичко, което ви кажат за чиста монета. Някой има интерес умишлено да ви подведе чрез своето иначе напълно невинно присъствие. Време за любов и всичко останало.

Риби- Външността ви се нуждае от малка корекция. Жените да сменят малко стилът си и ще предизвикат възторжени комплименти. Едно такова освежаване ще внесе лек полъх в еднообразният ви живот.