Автор
Астролог - Ивелина Пенчева

Водолеи, очакват ви приятни любовни изненади

Овен – Имате намерение да посветите деня на себе си и да правите това, което ви се иска, но някой от вашите близки може би ще се нуждае повече от вашето внимание. Определете приоритетите си и отхвърлете това, което не е належащо за момента. Има вероятност да ви се случи нещо много приятно.

Телец – Имате добър имунитет, но нямате особено желание да правите нищо днес, затова и не се захващайте с големи неща, защото не ви е ден за това. Следвайте собственият си ритъм на живот, не предприемайте съществени промени.

Близнаци – Днешният ден може да се окаже за някои напрегнат. Луната осветява дома на приятелите ви и обществеността и ще донесе емоционални ситуации. В никакъв случай не проявявайте екстравагантност. Има вероятност да научите някаква новина или тайна.

Рак – Вие ще бъдете доста ентусиазирани от нещо. Домашните и семейните въпроси също се нуждаят от внимание. Трябва да се изпълни онова, което е обещано по-рано. Не отлагайте повече. Опитайте се да запазите баланса - отделете време за текущите задачи, а останалото време посветете на близките си.

Лъв – Днес е възможно е да имате силни емоционални изблици. Ще бъде добре, ако можете да се овладявате и да не провокирате конфликтни ситуации с другите. Времето е подходящо да обърнете внимание на здравето си.

Дева – Денят е хубав, но в края на седмицата е обяснимо да се чувствате малко по-уморени. Отложете решението на важните въпроси и поразмислете на спокойствие над тях. Увеличава се тенденцията ви към харчене, но не е изключено и обратното, да получите пари от някъде. Избягвайте шопинга, тъй като изкушенията ще са големи.

Везни – Днес вашата компания ще е предпочитана – един ще се нуждае от вашата помощ, друг ще иска да поговори с вас или да се посъветва. Ще получите покани за срещи. Не е изключено посещение на неочаквани гости. Не се опитвайте да правите всички щастливи с присъствието и вниманието си, изберете си един, двама, с които ще си прекарате приятно.

Скорпион – Не бива да се опитвате да контролирате ситуацията на всяка цена. Отпуснете се и си напомнете, че ако така е речено, то така и ще бъде. Това не означава, че трябва да сте пасивни, просто оставете Вселената да участва в оформянето на бъдещето, което желаете.

Стрелец – Ще имате склонност да преувеличавате малко нещата. Влиянието на Луната може да се изрази в прекомерна самоувереност, желание да впечатлявате на всяка цена, неоп,авдана щедрост и т.н. Оценявайте ситуацията и определяйте какво е разумно и какво не.

Козирог – Звездите ви съветват да посветите този ден на поколенията. Общуване родители, деца, внуци – колкото по-близки хора се събират, толкова по-добре! В спокойна и семейна среда ви очаква искрена и сърдечна топлота в отношенията.

Водолей – Луната се намира в дома на контактите ви, затова бъдете отворени за комуникация и честен диалог. Разговорите могат да бъдат интригуващи. В любовта може да настъпи събитие, което да промени взаимоотношенията ви към по-добро.

Риби – Това е един добър ден да си починете от суматохата, да останете сами със себе си, да практикувате духовни практики. Ще можете да разберете нещо много важно. Освен това, трябва да възстановите силите на тялото. С близък човек не се изключени недоразумения.