Автор
Астролог - Ивелина Пенчева

Водолеи, днес съдбата ще ви даде важни знаци

Овен –Днес добре ще се развиват делата, които сте започнали, както и новите начинания, а към тези, които сте изоставили, също можете да се върнете. Ще се чувствате уверени. Подходящо е за задушевно общуване с близки хора. Пропуснете подстрижката, масажите, козметичните процедури.

Телец – За днес е по-добре да се откажете от свойственото за вас превъзходство над останалите и желанието да поучавате хората, които са до вас. Насочете енергията си в друга посока. Добър ден за укрепване на връзките, за мирно изясняване на съществуващите конфликти и различни недоразумения.

Близнаци – Първата половина на деня подхожда за работа, втората – за почивка. Днес повече се вглеждайте в другите, вслушвайте се в думите, следете реакциите им. Интуицията ви е добре развита сега и ще ви помогне да разберете доста неща.

Рак – Днес всичко ще бъде спокойно и стабилно, нещата ще се развиват добре. В семейството ще се радвате на разбирателство. Денят е идеален за установяване на нови връзки и възобновяване на старите. Подходящо време да се погрижите за себе си.

Лъв – Ако не изпадате в крайности и не се нагърбите с много задължения, денят ще премине благополучно. Идеално ще бъде, ако можете да го прекарате извън работното си място и да бъдете с вашето семейство или компанията на вашите приятели. Ако не можете да избегнете работата, постарайте се да запазите умиротвореното си настроение и душевния подем.

Дева – Денят ще премине под знака на позитивното влияние. Не пренебрегвайте общуването с близките си. Напротив, опитайте се да прекарате колкото се може повече време с тях. Това е важно за тях и за вас. Луната помага за укрепване на отношенията, за засилване на връзките.

Везни – Днешният ден има позитивна енергия. Разполагате с необходимия запас от сили и енергия. Трябва само да планирате този период правилно. Не игнорирайте знаците на съдбата, които ви изпраща в този ден. Не давайте днес нищо на никого, ще възникнат проблеми и неприятности.

Скорпион – Първата половина на деня трябва да бъде посветена на бизнеса (работата), а втората – се постарайте да прекарате в почивка, разходка, отиване на кино, време за хобито ви. Не трябва да посещавате днес фризьор и масажист. Това може да повлияе неблагоприятно на енергията ви и общото благосъстояние.

Стрелец – Денят ще е успешен. Всичко ще се нарежда по най-добрия начин. Ще изпитвате умиротворение и доброжелателност. За разлика от друг път се вслушайте не в собствения си глас, а в мненията и съветите, които получавате от другите хора.

Козирог – Днес, като цяло, не е желателно нищо да давате. Това важи за парите, за личните неща и дори за подстригване на косата. Така можете да нарушите връзката си с космоса, да нарушите биополето си, да предизвикате влошаване на здравето. Иначе няма нищо необичайно, ако имате пророчески сънища или прояви на екстрасензорни способности.

Водолей – Днес ще бъдете спокойни и уравновесени. Всичко ще върви по мед и масло. Подсъзнателната дейност се засилва и може да получите важна информация от сънищата или чрез случайни знаци около вас. Тези, които имат хронични заболявания, нека да внимават за здравето си.

Риби – Денят за вас е финансово благоприятен. Можете да сключвате договори, да планирате инвестиции, но е по-добре да не давате пари на заем, особено без документално оформяне. Днес е по-добре да не давате нищо на никого. Смята се, че така отдадената енергия нарушава биополето ви.