Автор
Астролог - Ивелина Пенчева

Водолеи, днес ще ви разлюлее истинска любовна треска

Овен – Повишената активност допринася за постигането на целите. Важното е, че никой няма да се намесва в изпълнението на плановете ви и няма да развали доброто ви настроение с отрицателната енергия. Стойте далеч от агресивните хора, въпреки че ще бъде трудно. Дори и най-близките могат да говорят срещу вас и да ви провокират към конфликт.

Телец – Денят ще бъде доста труден, както за самия Телец, така и за хората около него. Вие искате всичко около вас да кипи, но не всеки ще успее да следва такъв ритъм. Въздържайте се от остри изказвания и упреци към другите и ще има спокойствие.

Близнаци – Основната задача за вас днес е да поддържате добро настроението, да не слушате глупави коментари и клюки, да не се обезсърчавате и със сигурност да не влизате в конфликти. Потопете се в домашните си ангажименти и се обградете с близки хора.

Рак – Въведете в отношенията си с любимия си човек колкото се може повече елементи на игра и кокетство! Любовта е прекрасно ястие, но понякога се нуждае от остри подправки. Нека днес в леглото и на масата му всичко да бъде по-пикантно от обикновено. Дръжте се непредсказуемо, флиртувайте, леко го накарайте да ревнува. Тези тръпки ще добавят към връзката ви море от огън и страст!

Лъв – Днес може да се държите по-агресивно от обикновено! Може би в работата това да не е лошо, но в любовните дела е възможно да донесе проблеми. Малко вероятно е любимият човек да търпи вашето отношение, по-скоро ще се опита да ви отговори по същия начин и денят ще премине в безкрайно изясняване кой е прав и кой е виновен.

Дева – Седнете и обсъдете с любимия човек плановете си за съвместната почивка през уикенда. Спрете да мечтаете, време е да действате. Ако едно романтично пътуване е по средствата ви, трябва ли да го отлагате?

Везни – Днес трябва да направите някои промени и подобрения в личния си живот. Ако вече сте решили какво да правите, тогава действайте. Партньорът ви ще одобри всичките ви действия. Осъществявайте замисленото на малки стъпки. Ваш девиз ще бъде:”Голямото винаги започва от малкото”.

Скорпион – Днес в любовта и в отношенията ви ще присъства авантюристичния подход. Вкарайте елемент на романтика. Звездите ви съветват да си спомните миналият любовен опит, за да не повтаряте грешките, които вече сте направили.

Стрелец – Ситуацията се развива във ваша полза и ще имате специален чар в очите на партньора си. Бихте могли да имате незабравима вечер, ако положите малко усилия. Създайте романтична обстановка с всички средства, с които разполагате.

Козирог –
Днес забавете неистовото си темпо, за да се отпуснете и да отделите време за любимия човек. Може би напоследък не сте обръщали много внимание на партньора си поради работа или други неотложни въпроси, но сега е време да го направите.

Водолей – Мнозина от вас ще бъдат обхванати от истинска любовна треска. Особено тези, които скоро са започнали отношения. Ще ви е трудно да мислите за друго освен за човека на вашите мечти. По-улегналите Водолеи ще се радват на хармонични и спокойни отношения.

Риби – Днес ще бъдете в позитивно и оптимистично състояние на духа. Влюбените от вас са способни да проявят най-ярки чувства към партньора си. Обаче вероятността тези чувства да са със знака "плюс" или "минус", е приблизително еднаква.