Автор
Астролог - Ивелина Пенчева

Водолеи, бъдете внимателни в отношенията с половинката днес!

Овен- Вашата общителност ще бъде на високо равнище. Вслушвайте се внимателно в думите от своето обкръжение и особено на близките си. Вероятно ще е необходим сериозен разговор, за да се изясни картината и да се уточнят плановете.

Телец – Новините от този ден пряко или косвено засягат вашите интереси, може да ви накарат да мислите за финансите, дома, пътуванията, личния живот. Не е необходимо да се изграждат блиц-планове в сферата на кариерата и бизнес конкуренцията.

Близнаци – Емоционално напрегнат ден. Днес бъдете внимателни към мислите си, които ви посещават. Желателно е да изчиствате ума си от всичко, което води в лъжливо направление, в противен случай съществува риск да се превърнете в жертва на илюзии.

Рак – Днес трябва да бъдете по-внимателни за всякакъв вид комуникация. Изказването на много мисли ще бъде преждевременно. Отървете се от неподходящите събеседници и намерете по-адекватна аудитория. Не се опитвайте последната дума да бъде вашата, защото може да усложните личните си отношения.

Лъв – Днес посоката на мисълта ви ще смени направлението си. Впечатлителните и неуверени в себе си Лъвове, ще получат нова храна за съмнения. Някои ще почувстват безпричинно безпокойство. Ще намерите в неотдавнашните си планове слабо звено. Денят е подходящ за преоценка на приятелските връзки.

Дева – За много от вас тоз ден ще стане преходен. Възможна е както вътрешна, така и външна преориентация. Отложете новите инициативи. Ако им дадете ход сега, ситуацията бързо ще излезе от контрол и ще ви поднесе изненади.

Везни – Днес може да имате чувството, че вече знаете всички отговори. Това не е добро време за включване в дискусия или спор с партньор, началник или роднина, но трябва да сте готови за това. Този разговор дали сега, дали по-късно, но не може да бъде избегнат. Някои ще имат своята дългоочаквана среща.

Скорпион – Не трябва да губите присъствие на духа си, ако нещата не вървят както трябва или според плана си. Въпреки недоразуменията, събитията се движат в желаната от вас посока и само трябва да почакате да се подреди пъзела на желаната картина.

Стрелец – Денят обещава да бъде плодотворен. Това не е толкова поради благоприятни обстоятелства, колкото поради вашата решителност. Каквито и да са пречките, които се появяват по пътя, не се оттегляйте, а намирайте начин да ги преодолеете.

Козирог – Някои Козирози в този ден ще бъдат принудени да решат сериозен проблем. Отложете нещата, които можете, и си починете малко. Ако не можете да си го позволите, опитайте се поне да не решавате всички проблеми сами.

Водолей – Днес не трябва да развивате бурна дейност, включително и в личните отношения. Желателно е да поддържате равновесие и баланс в интересите с партньора. Нещо, което досега ви се е струвало абсурдно, сега може да излезе вярно.

Риби – Звездите ви съветват да не се концентрирате върху депресиращите моменти на реалността, в противен случай негативите ще станат ваш спътник за дълго време напред. Идеите на този ден изглеждат парадоксални, но трябва да продължите да вярвате в тях.