Автор
Астролог - Ивелина Пенчева

Везни, пред вас се откриват невероятни възможности, не ги пропускайте!

Овен - Под влиянието на днешните звезди ставате по-емоционални. Спомените от миналото могат да се върнат. Времето е подходящо да си поговорите сърдечно с любимия човек, да споделите тревогите си. Освен това денят съдържа потенциал за разрешаване на конфликти. Ако връзката с някого се е влошила, можете да коригирате ситуацията.

Телец - Може би отдавна мечтаете за нова посока. Сега можете да започнете да осъществявате намеренията си и да предприемете нещо по въпроса. Внимателното разглеждане на всички детайли ще направи пътя към успеха на промените по-гладък.

Близнаци - Уверени сте в себе си, но прекаленото самочувствие може да доведе до неправилна оценка на настоящите обстоятелства и вследствие на това до грешки. Вие сте толкова увлечени по новите си идеи, че не оценявате тяхната реалистичност. Разчитайте на собствения си здрав разум, но също така слушайте и какво казват другите хора за вашите планове и дела.

Рак - Вие сте надарени с възможността да видите обстоятелствата в една по-широка перспектива. Няма да ви е трудно да определите причинно-следствените връзки между явленията и събитията както в живота си, така и в живота на другите.

Лъв - Денят е подходящ както за планиране, така и за активни действия. В любовта поемете инициативата в свои ръце. Покажете на когото трябва, че не сте безразлични. При това не е необходимо да го правите директно – усмивка, многозначителен поглед, тънък намек са достатъчни.

Дева - През днешния ден е възможно да имате успехи в работата, начинанията, отношенията, но не очаквайте светкавични резултати. Възможно е вълненията ви да бъдат свързани със семейството и близките. Време е да се решат проблеми, на които отдавна не е обръщано внимание или просто са били игнорирани досега.

Везни - На вратата ви чукат невероятни възможности, но може да сте толкова улисани в текущите си дела, че да пропуснете шансовете си. Новите възможности няма да ви чакат дълго, затова се огледайте, за да ги забележите. Новите идеи ви стимулират. Достатъчно сте съзрели за едно дълбоко проникновение и някои промени в живота ви.

Скорпион - Днес трябва да действате бързо, както се изисква от ситуацията, без значение дали в работата или в любовта. Дори ако обикновено предпочитате да изчаквате и да бъдете предпазливи във всичко, то обстоятелствата сега непрекъснато ще ви побутват по гърба. Не се съпротивлявайте, трябва да бъдете по-смели.

Стрелец - Днес сте в състояние да хвърлите всички сили в борба с ежедневието и вредните привички. Ако скуката е започва лека полека да се промъква в отношенията ви с партньора, струва си да се има предвид, че сега можете да промени съвместният си живот към по-добро. Внесете малко романтика, направете нововъведения, предприемете заедно пътуване.

Козирог - Днес бъдете по-внимателни с думите си, за да не обидите любимия човек. Дори ако партньорът ви направи нещо, което изобщо не одобрявате, струва си да му кажете за несъгласието си на езика на дипломацията, а не на емоциите. Иначе несдържаността ви днес може да доведе до скарване.

Водолей - Днес може да помислите как да освежите отношенията си. Ако имате отношения, които не се развиват, сега е време да опитате да направите нещо по въпроса (несъстояла се среща или среща, след която не са ви позвънили). Във всеки случай, ако искате да върнете този човек в живота си, има смисъл да му напомните за себе си. Не се страхувайте да поемате рискове! Може би той се чувства като вас, но се страхува да направи първата стъпка?А и какво губите?

Риби - Вие сте непоследователни, което може да създаде неудобство не само за вас, но и за другите. В един момент можете да бъдете прекалено предпазливи, а в другия да действате твърде смело. В резултат на това хората не знаят какво да очакват от вас.