Автор
Астролог - Ивелина Пенчева

Везни, Купидон е наблизо. Водолеи, очаква ви изненада в любовта

Външните влияния са неблагоприятни и провокативни. Опитайте се да ограничите контактите с хората колкото е възможно повече, а още по-добре да отмените срещите. Увеличава се вероятността за възникване на различни видове конфликти и спорове. Добре е да бъдете недоверчиви във всичко. Проверявайте всички факти, цифри, информация.

Овен – Намалете днес активността си, откажете се от преждевременните инициативи и излишната суета. Следобеда е желателно да се удвои предпазливостта. Можете да станете зависими от обстоятелствата. Вероятността от случайни грешки и объркване е увеличена. Не се препоръчва да търсите приключения.

Телец –
Денят е малко непредсказуем. Не отдавайте голямо значение на случайния късмет. Ще получавате през целия ден знаци, намеци, догадки, тъй като животът се опитва да ви подскаже нещо. Може да не ги забележите или да ги пренебрегнете, ако не сте твърде концентрирани в момента. Спазвайте правилата на флирта и всички фенове ще бъдат в краката ви.

Близнаци – Първата половина на деня е хармонична за вас, докато следобеда трябва да повишите вниманието и предпазливо да планирате дори малките действия. Най-добрата защита е далновидността, особено ако я допълвате с интуиция. Бъдете целесъобразни. По-добре е да отложите за няколко дни разговорите, важните действия, сътрудничеството, всякакви промени.

Рак – Инстинктът ще ви подскаже идеален изход от ситуация, която изглежда безнадеждна. Възможно е да се изправите пред някаква несправедливост или нещо, което не е приемливо за вас. В този случай е допустимо да се борите за своите права (претенции, предимства, амбиции) с всякакви средства. Истината е на ваша страна.

Лъв – Бъдете активни в предобедните часове, но се ограничете само в рамките на необходимите действия. През втората половина на деня вашите позиции ще станат нестабилни и уязвимостта ви ще се увеличи. Може да се окажете не особено защитени емоционално, морално и финансово.

Дева – Втората половина на деня е по-коварна. Звездите ви съветват да не се налагате, да не предизвиквате, да бъдат по-деликатни в отношенията си. По-добре е да не предприемате конкретни действия в никаква посока. Противодействайте на всичко с усмивка.

Везни – Трудно ще вземате правилни решения, самочувствието ви ще бъде влошено, ситуацията ще бъде несигурна. Новите дела отложете, а в необходимите рутинни операции, проявете повече акуратност. На любовният фронт ще бъде весело и забавно. Купидон е наблизо.

Скорпион –
Опасно е днес да проявявате сляпо доверие. Сега не разчитайте даже на интуицията си. Възможно е да попаднете в конфликтна ситуация. В този случай опитайте да решите проблема тихомълком, без да раздухвате нещата иначе последствията може да са неприятни.

Стрелец – Още от сутринта силите ви ще бъдат ограничени, а резултатите от усилията могат да бъдат неочаквани. Втората половина на деня няма да бъде по-стабилна. Могат да се появят събития в личния ви живот, които сега не очаквате. Възможно е да срещнете човек от миналото и всичко да завърши с романтична вечеря.

Козирог – Ограничете дейността си до най-належащите въпроси. Главните минуси на деня са зависимостта ви от обстоятелствата, липсата на достатъчно енергия, а най-ценното ви качество е вашата вродена предпазливост. Усещанията ви могат да бъдат днес лъжливи или двусмислени.

Водолей – Импулсите ви на вдъхновение ще бъдат краткотрайни. Настроението ви ще е променливо и нестабилно. Всички действия, включително финансовите, през този период е добре да се отложат. Прибързаната инициатива може да ви навреди или да доведе до разочарование. Изненада в любовните отношения.

Риби – Не бъдете твърде самонадеяни. Не трябва да се поддавате на своите импулсивни желания. Външните влияния са неблагоприятни и провокативни. Нужни са търпение и необходимост да изчакате подходящ момент. Да действате сега, означава да рискувате. В сферата на любовта нещата не са лоши, но по-добре направете пауза - дори от романтиката е нужно да се почива.