Автор
Астролог - Ивелина Пенчева

Везни, днес късметът е изцяло на ваша страна!

Овен – Днес ще бъдете пълни с оптимизъм и енергия. Всеки, който влезе в съприкосновение с вас, ще получи порция позитивни емоции. Някои от вас ще се занимават с благотворителни постъпки и ще дават ценни съвети на тези, които са в беда.

Телец – Изкушенията днес може да излязат по-силни от вас. И те могат да ви принудят да направите нещо глупаво, да нарушите правилата или да направите нещо безразсъдно. Няма да постигнете нищо като се поддавате на самокритика или обвинявате някой друг за вашите проблеми.

Близнаци – Днес не градете въздушни кули, тъй като ще си останат такива. Ще трябва да работите упорито, за да реализирате замисленото, затова се освободете от мързеливостта и се включете в процеса. Никой не може да ви насърчи, ако сами не поискате. Това не е вашето решение, когато планината отива при Мохамед.

Рак – Днес изглежда вашите действия ще бъдат насочени да решавате сериозен проблем. И ще успеете. В бъдеще обаче ще се изправите отново срещу него. Действайте спокойно, без бързане и суетене, преценявайте вероятните рискове.

Лъв – Към вас ще се отнасят с почит и уважение. Днес ще имате шанс (ако не го пропуснете) да положите основите на едно проспериращо бъдеще. Дръжте ушите си отворени и бъдете внимателни към разговорите на хората около вас, към всяка прииждаща информация. Част от нея ще ви влезе в работа.

Дева – Днес ще успеете да намерите най-правилното и ефективно решение на реалните проблеми. Не позволявайте никой да ви отклонява от намеренията ви. Мнозина ще имат шанс да се запознаят с приятна личност, с която съвсем няма да ви е скучно.

Везни – Днес ще имате късмет. До вас през цялото време ще бъде Ангела-пазител, който ще ви прекарва през неприятностите безпроблемно. Сега можете да направите каквото поискате, всичко ще ви се получи. Не отхвърляйте протегнатата ръка за помощ, може да се нуждаете от нея, кой знае.

Скорпион – Днес ще бъде увеличен апетита ви. Има тенденция към преувеличаване на нещата. Актуална тема може да бъдат финансите, особено аванси, акции, вноски и дарения. Малките ви капризи ще бъдат задоволявани на момента, но изпълнението на дългосрочните желания зависи от готовността ви да поддържате баланса на интересите.

Стрелец – Създаването на стабилна стратегия за успех в бъдеще е много ефективно използване на времето сега. В ръцете ви се дава червена нишка, чрез която да хванете приливната вълна. А вечерта като си лягате, да може да си кажете: "Аз съм доволен. Надявам се, че утре ще е още по-добре. "

Козирог – Трябва да запазите известно търпение. Денят спомага да съхраните преимуществата си и базовата самоувереност, но не се впускайте да правите блиц планове, както и да давате прибързани обещания. Не е изгодно да форсирате събитията сега.

Водолей – Вие не се намирате в най-добрата си позиция в момента и под влияние на непредвидена ситуация, можете да се държите апатично, без да го осъзнавате. Би било наивно да вярвате, че всичко зависи единствено от вас. Докато бързият напредък сега не е възможен, можете да насочите вниманието си към намирането на недостатъци и уязвими места.

Риби – Опитайте се да погледнете зад кулисите на ежедневието, да разберете мистериозния свят на истинските причини и последици, които понякога усещате с интуицията си. Ще имате шанса да се доближите до една неразбираема, но обективна действителност, която се явява верен ориентир в морето от събития, емоции, впечатления.