Автор
Астролог - Ивелина Пенчева

Успехи в любовта за Овните. Приятни емоции за Девите

Овен - Постарайте се думите ви да не се разминават с делата ви. Не е най-доброто време за вземане на важни решения. Причина за много беди е вашата прекомерна гордост. Ще се радвате на успех сред противоположния пол.

Телец - Няма смисъл да се затваряте в себе си и да си слагате маската на безразличието. Не се срамувайте да изразите чувствата си, каквито и да са те. Има такива дни, в които сякаш всичко на криво върви, но и това ще отмине.

Близнаци - Днес много неща ще ви станат понятни и ще придобиете съвсем друго разбиране за тях, тъй като енергията на деня ще ви избави от илюзиите и ще ви даде възможност реално да погледнете на света около вас.

Рак - Хармоничните тенденции ще преобладават над нехармоничните. Разчитайте повече на собствените си сили и по-малко на помощта на околните. Внимателно се отнасяйте към хората от противоположния пол.

Лъв - Избягвайте безсмислената загуба на време, също така никакво претоварване, както психическо, така и физическо. Без друго за един ден не можете да оправите това, което се е натрупало от дни и седмици.

Дева -
Дошло е време да усетите твърда почва под краката си. Вътрешният ви глас ще ви помогне да избегнете сложни ситуации. Не бързайте с прибързаните изводи. Важно съобщение ще ви донесе приятни емоции.

Везни - Подходящ ден да се погрижите за външния си вид, да направите някои покупки и да обновите гардероба си. Отнасяйте се предпазливо към постъпващи предложения. Вярната ви преценка има голямо значение в случая.

Скорпион - Вие ще се движите в различни направления, което ще ви лиши от вашата цялостност. Добре е да се поучите от грешките на другите, за да не допускате свои. Дадени обещания днес трябва да се изпълнят в срок.

Стрелец - Ще преобладава вътрешното ви спокойствие. Уточнете дългосрочните и краткосрочни цели, сформирайте настоящите задачи. През деня около вас могат да се създават различни противоречиви ситуации.

Козирог - Важно е днес да запазите спокойствие и хладнокръвие и така ще решите текущите проблеми и противоречия, а не със сила. В личния ви живот е настъпила пауза. Денят е по-важен за родените от 1 до 7 януари.

Водолей - Ако не прекалите с емоциите, всички въпроси ще се разрешат благополучно. Придържайте се днес към правилото: “мълчанието е злато”. Ако отивате по покупки, вземете си съветник, хем ще имате и приятна компания.

Риби - Днес не стигайте до крайности, тъй като те могат да ви изведат далеч от правилните решения. Не трябва да реагирате импулсивно на изказванията на околните дори да е засегнато вашето честолюбие и достойнство.