Автор
Астролог - Ивелина Пенчева

Телци, отдайте се на романтика

Овен- Подхождайте с по-голямо внимание към деликатните теми. За нищо на света не проявявайте цинизъм. Открийте подбудите на хората, които се опитват да ви пречат и намерете начин да ги отстраните от пътя си “без бой”.

Телец- Можете да се отдадете на романтика и творчество. Не действайте на своя глава през днешния ден. Вземете и мнението на партньора си под внимание. Това засяга колкото вас, толкова и него.

Близнаци- Може да станат твърде интересни неща. Дискусиите между приятели са стимулиращи. Новаторството създава тенденция за подобряване на жизнения стандарт. Приемайте шансовете, които ви се предлагат.

Рак- Въпреки, че цените сигурното и обичайното, днес е добре да предпочетете непредвидимото и предизвикателното. Не пропускайте нито една възможност. Възползвайте се от всички шансове, дори и най-минималните.

Лъв- Избягвайте повърхностните оценки. Необходимо е да сте по-далновидни. Съсредоточете се върху работата си, сделките и положението ви в обществото. Вече сте в състояние да разширите хоризонта си.

Дева- Обърнете внимание на рутинните дела, които също трябва да бъдат свършени. Ще привличате вниманието към себе си, но импулсивността ви може да изплаши човека, когото харесвате.

Везни- Ще останете доволни от емоционалните си контакти. Прожекторите са насочени към вас. Поемете инициативата в свои ръце, правете каквото искате, просто се възползвайте от късмета си.

Скорпион- Важна роля ще играят вашите скрити таланти. Създайте около себе си атмосфера на престиж, мистерия и интерес. Завършете това, което сте започнали. Ще съумеете да се справите с една доста опърничава личност.

Стрелец- Спокоен ден, който носи усещането за изпълнен дълг и добре свършена работа. На свободния пазар могат да бъдат сключени добри сделки. Не напускайте центъра на събитията - целете се високо и ще успеете.

Козирог- Успехът е близо до вас, но трябва да поработите още малко. Внимавайте да не изпортите нещата точно на края. Вслушвайте се какво ви говорят, но се доверявайте преди всичко на здравия си разум.

Водолей- Малко сърдечност в отношенията ще придаде нов вкус на сивотата на ежедневието. Възприемайте със сетивата си всякаква информация, която може по-късно да ви послужи. Във ваш интерес ще работят вашият чар, индивидуалност и разум.

Риби- Неудържимо става желанието ви да разширите жизненото си пространство и да се измъкнете от заобикалящата ви бъркотия. Обхванати от съмнения, някои хора ще поискат да повлияят на вашата самоувереност.