Автор
Астролог - Ивелина Пенчева

Телци, очаква ви ново начало в романтичните отношения

Овен- Със сключването на сделки е по-добре да не бързате: при оформяне на документите могат да бъдат открити досадни грешки. Не са изключени разногласия в семейството, макар да не сте виновни вие. Запазете оптимизма си. Скоро негативните тенденции ще отминат.

Телец- Вашата индивидуалност ще се прояви силно днес. Неочаквано ще откриете решението на отдавнашни проблеми. Имате шанс да намерите нови съюзници и приятели. За някои ще има начало на романтични отношения.

Близнаци- Възможно е да получите интересно предложение. Обмислете го внимателно. Личните отношения не се развиват така, както ви се иска, но ситуацията може да се измени. Не бързайте да слагате край на стари връзки - те все още могат да ви бъдат полезни.

Рак- Нищо интересно не предстои. Ще трябва да се примирите с текущите и рутинни задължения. Много добър ден да се погрижите за по-възрастни роднини. Можете също така да купувате подаръци: изборът ви ще е добър.

Лъв- Причина за сериозни преживявания няма. Личните отношения се развиват доста хармонично. Нямате причина да се съмнявате в чувствата на любимия човек и да ревнувате. Старайте се да не вземате присърце малките недоразумения.

Дева- Подходящ ден за планиране - способността ви да се предвидят последствията от вашите действия, както и прогнозирането на поведението на другите, ще спомогнат да се избегнат илюзиите.

Везни- Денят е подходящ за реализиране на някои ваши по-отдавнашни планове. Ще ви занимават важни въпроси във връзка с децата, семейството, битовите грижи. За вас ще е актуална поговорката, че утрото е по-мъдро от вечерта.

Скорпион- Леко сте изнервени и трудно ще намирате общ език с околните. Проблеми в отношенията могат да възникнат от всяко нещо. До края на деня напрежението ще се задържи и ще предизвиква вашият дискомфорт.

Стрелец- Личните отношения се развиват неравномерно. Партньорът ви очаква от вас големи отстъпки. Не на всички обаче това ще бъде по силите им. Ще демонстрирате готовност да ги направите, но едновременно с това ще се съмнявате.

Козирог- Можете да се справите с личните проблеми: имате чудесни идеи и след като ги проявите, трудностите, ще се свършат. Добрите импровизации също ще ви помогнат да се справите успешно.

Водолей- Вие сте чувствителни днес, но чувствата, които ще възникнат, едва ли ще могат да се нарекат сериозни. Имате шанс да направите благоприятно впечатление на човека, който ви е симпатичен, но първо ще изисква известна подготовка от ваша страна.

Риби- Ако сте енергични и дейни, то ще успеете да грабнете вълната на мощен емоционален подем. Ако днес сте повече пасивни, то лесно ще се омързеливите и по такъв начин може да пропуснете добри шансове.