Автор
Астролог - Ивелина Пенчева

Телци не си губете времето, денят е за любов!

Овен- Днес лесно ще генерирате творчески идеи. Творческата ви мисъл неизбежно ще се сблъска с икономическата реалност. Вниманието ви ще бъде привлечено от ново хоби или ново увлечение.

Телец – Звездите подсказват, че съдбата ще дари щедри подаръци на онези, които са предприели нещо, за да подобрят връзките си с любимия си. А свободните Телци не бива да губят своето време и енергия за потенциални партньори, които не отговарят с взаимност на техния интерес.

Близнаци – Близнаците днес ще ги привлича удобството на дома, но не по-малко привлекателно ще е всяко място, където цари атмосферата на творчество и веселие, слънцето ярко грее или свири музика.

Рак – Ентусиазмът, с който доказвате вашата гледна точка или защитавате вашите права, може да се тълкува като заблуда или нетолерантност, което ще усложни всякаква комуникация с вас. Това важи за поведението ви както за у дома, така и за обществените места.

Лъв – Повечето Лъвове ги очаква щастлив ден, през който ще благодарят на звездите за ярките си впечатления, интересната и весела комуникация с любимия си човек и ще се радват на времето прекарано заедно.

Дева – В зависимост от ролята, за която претендирате, ще се засилят вашите родителски, творчески, професионални или духовни амбиции. Ще получите втори шанс да преуспеете или за реванш. Ще изглеждате по-убедително, ако демонстрирате артистичност и самочувствие, но не прекалявайте.

Везни – Сега сте в състояние да разберете реалното положение на нещата, да не обърквате фактите с вашите фантазии и ще потърсите разумно решение на проблемите. Засилва се интересът към представителите на вашия знак от страна на противоположния пол.

Скорпион – Днес са възможни интензивни дискусии. Ключът към успеха на идеите ви, ще бъде яркото им представяне. След като ви чуят, може да не ви разберат. Всеки диалог може да е изпълнен със спор, особено на фона на упоритост, конкуренция, сблъсък на амбиции и гледни точки.

Стрелец – Днес Стрелците са във властта на силните желания, включително и потребността да се говори. Звездите ви съветват да демонстрирате ораторските си наклонности или да прилагате епистоларен талант само в случай, ако напълно имате контрол над себе си и се доверявате на събеседника си (или аудиторията).

Козирог – Козирозите трябва да обърнат внимание на своето душевно състояние. Ако почувствате меланхолия, незабавно се вземете в ръце, за да не заразите с лошото си настроение околните. Свободните представители на знака могат неочаквано да се окажат в центъра на много интригуващи събития.

Водолей – Резултатите от вашите настоящи усилия може да са нееднозначни и двусмислени, но по-нататъшните събития ще покажат, че се движите в правилната посока. Тези, които са още сами, да се постараят да не угаснат взаимните симпатии от първият етап на новото запознанство.

Риби – В днешният ден имате задачата да урегулирате отношенията с членовете на семейството. Имате добри шансове да намалите напрежението в комуникацията и да привлечете подкрепата на близките хора.