Автор
Астролог - Ивелина Пенчева

Телци, не проявявайте инат днес!

Овен- Като хора на Марс днес ще оказвате странно въздействие върху останалите. Повечето от тях ще се стягат във ваше присъствие. Може би в очакване на неизбежната проповед, която би последвала, защото обичате да давате безплатни съвети.

Телец- Опитайте да изразите основната си мисъл ясно и просто, без пресилване. Някои от вас ще се държат като заинатили се телета през днешния ден и според реакциите на различните хора ще има различно отражение на това явление.

Близнаци- В личен план ще продължават промените/някои от тях/. Неприятности са възможни основно през втората половина на деня. Трябва да проявите повече активност - мързела не е във ваша полза.

Рак- Денят ще е по-скоро благоприятен, отколкото да ви носи някакви неприятности. За да се чувствате добре, не претоварвайте храносмилателния си тракт, особено преди сън. Пазете се от простуда и инфекции.

Лъв- Няма да ви свърта на едно място. Често ще сменяте през деня местонахождението си и то доста неочаквано. Ще ви дразни консервативното и застояло мислене на някои хора, както и тези, които не могат да се изкажат по даден въпрос.

Дева- Нервното напрежение няма да намира лесно външен израз при вас. Вие ще нервничите, особено в пълно помещение с хора и няма да можете да се задържите дълго на едно място. В същото време изразът на лицето ви ще остава спокоен.

Везни- Независимо от вродената си стеснителност, ще се изявите като истински драматични актьори. Направо сте готови за Оскар. А острите стрели на вашите противници, ако ви застигнат, ще имат въздействието на отровно ужилване.

Скорпион- Значителен брой от Скорпионите ще изпаднат днес в меланхолия. На близките ви хора ще им трябва чадър или дъждобран, за да се предпазят от сълзите ви. Останалата част от вас ще бъдат пък като буреносни облаци.

Стрелец- Някой чрез спонтанното си откровение може да ви засегне болезнено дори да не го покажете външно. Вие пък с цялото си сърце ще се опитвате да ободрите хората с унили физиономии, които ще срещате днес.

Козирог- Като хора на Сатурн ще съчетавате днес хладната си практичност с ексцентричната си несигурност. Ще предпочитате неопределеността, защото няма да ви е приятно да се обвързвате с конкретни задължения.

Водолей- Днес вашето голямо изкушение ще бъде да предизвиквате другите чрез хипнотичния си поглед или чрез други начини да ги стъписвате, но се препоръчва да не го правите. Намерете си други по-полезни занимания.

Риби- Може някаква вътрешна сила да ви тегли към общуване и флирт, но е добре да се въздържате в момента от подобни действия. Не сте избрали най-удачният момент за това. Внимавайте за загуби.