Автор
Астролог - Ивелина Пенчева

Телци, днес е ден за шопинг

Овен- Първата половина на деня може да бъде неспокойно време и не толкова заради самите събития, а заради реакцията ви към тях. Всичко ще ви изглежда важно, всяка дреболия ще ви кара да се притеснявате и да се вълнувате. Поради това по-често ще възникват разногласия с другите, но отказвате да правите отстъпки, дори да разберете, че те са подходящи и разумни. Втората половина на деня обещава да бъде много по-успешна.

Телец – Благоприятен ден. Не се изключва възможността да имате необичайни срещи и да се запознаете с интересни хора. Те ще ви накарат да се замислите за неща, на които не сте обръщали внимание досега. Днес е подходящо за развлекателен шопинг.

Близнаци – Това не е най-добрият ден за обсъждане на важни въпроси, за каквото и да се отнасят. Вие започвате да губите търпение, ако другите не са съгласни за нещо с вас и се горещите, вместо да се опитвате спокойно да ги убедите. Бъдете по-внимателни, когато става дума за пари: днес сте склонни да харчите значителни суми за дребни неща.

Рак – В началото на деня са възможни неприятни моменти, малки недоразумения. С напредване на времето ситуацията ще се променя към по-добро, влиянието на положителните тенденции ще се увеличава, вие ще се чувствате по-уверени. Сега е добре да правите планове за бъдещето и да ги обсъждате с роднини. Възможни са непланирани срещи, които ще бъдат много приятни.

Лъв – Един благоприятен ден, който позволява да се постигне успех в различни дела. Въпреки това е малко вероятно постиженията да бъдат лесни. Всичко това ще изисква усилия, целенасочени действия и добре обмислени решения за тяхното получаване. Вероятно стари приятели ще ви напомнят за себе си и ще се радвате да възстановите комуникацията с тях.

Дева – Очаква ви добър ден, подходящ да си спомните за някои стари идеи и да се опитате да ги осъществите. Възможно е успешното съвпадение на обстоятелствата да помогне да задействате някакъв план. Може да получите неочаквано обаждане или информация от надежден източник.

Везни – Този ден е подходящ за общуване, както и за обсъждане на важни въпроси. Вие сте в състояние да заинтересувате и да вдъхновите много хора с вашите идеи. Възможно е успешно съвпадение, благодарение на което ще можете да постигнете това, към което отдавна се стремите. Звездите са на ваша страна.

Скорпион – Денят ще е труден за някои Скорпиони, които са свикнали да постигат всичко бързо и самостоятелно. Ще трябва да се оправяте с хора, които изобщо не харесвате и да търсите подход към тези, които не са готови за общуване. Ще имате възможност да направите успешни покупки, да придобиете неща, които сте си харесали от дълго време.

Стрелец – Денят е благоприятен за индивидуална работа в спокойна уединена обстановка. Повечето от вас днес ще се отдадат на своите увлечения. Вдъхновявате се от много неща. Подходящо време за интимна среща, за благотворително дело, да се погрижите за някого.

Козирог – Прекрасен ден, щедър на положителни емоции. Ще има възможност да направите нещо ново, да посетите интересни места. Може да се появи шанс, който да използвате да реализирате нещо от своите планове.

Водолей – Денят ще бъде приятен за голяма част от Водолеите. Ако вашите амбиции все още не са удовлетворени, трябва да потърсите психологическа подкрепа и да помислите как да подобрите ситуацията, в близко бъдеще все пак ще имате възможност за нов опит.

Риби – Денят носи позитивни влияния. Не са изключени добри и удачни съвпадения, някои неочаквани приятни събития. Дори при в трудни обстоятелства, вие ще намерете благоприятен изход. Някои Риби ще намерят неочаквано приложение на своите таланти и умения. Добро време за общуване в атмосфера на доверие, интимност, семейно или духовно единство.