Автор
Астролог - Ивелина Пенчева

Телецът днес среща любовта на живота си, страхотeн ден за Лъва

Овен – Нещата са по-добре, отколкото очаквахте. Ще има възможност да научите нещо ново за човек, който ви интересува от дълго време. Вие давате много добри съвети, опитайте се да подкрепите онези, които са в затруднено положение.

Телец-
Подходящ ден за важен разговор с любим човек. Можете да обсъдите общите планове за бъдещето или да споделите съмненията си. Възможно е неочаквано романтично признание или запознанство, което да се превърне в сериозна връзка.

Близнаци –
Интересен ден ви очаква. За някои неща ще се захванете с истински ентусиазъм. Има шанс да установите взаимоотношения с хора, с които не сте успявали да намерите общ език от дълго време.

Рак -
Физическата работа или фитнеса ще ви помогнат да възстановите душевния си покой и да повишите жизнения си тонус. Струва си да бъдете по-внимателни с парите. Днес имате склонност да харчите за всичко друго, но не и за това, от което наистина се нуждаете.

Лъв –
Максимално ефективно използвайте деня – това е най-доброто и многообещаващо време. Някой, който преди ви е подценявал, ще промени мнението си за вас. Бъдете тактични по отношение на близкия си човек.

Дева-
Днес е нежелателно да се харчат пари за дребни неща, а още по-лошо е да се дават на някой като заем. Вероятността от наранявания днес е малко по-висока от обичайното, така че трябва да сте по-внимателни. Вечерта е подходяща за спокойно общуване с близки хора.

Везни-
Емоционалният фон на деня не е стабилен. Това означава, че може да имате много емоции и притеснения. Възможно е да се тревожите за близките си. Ще бъде по-лесно за тези, които се отнасят към всичко с хумор, отколкото да изпадат в паника.

Скорпион –
Денят ще започне успешно. После обаче ще започнете остро да реагирате на всякакви дреболии. Под влиянието на емоциите рискувате да направите сериозни грешки. Бъдете особено внимателни към близките си: днес те се нуждаят от вашата грижа и внимание.

Стрелец- Денят е доста противоречив. От една страна, виждате много интересни възможности, разбирате какво трябва да предприемете, за да постигнете целта си. От друга страна, вие абсолютно нищо не искате да правите. Бихте предпочели всичко по някакъв начин да се развива от само себе си.

Козирог- Денят не е от най-плодотворните, но пък е спокоен и изпълнен с положителни емоции. Добре ще е ако ви се открие възможност да посетите нови и интересни места. Сега можете да споделите най-дълбоките си чувства, без да се страхувате, че няма да бъдете разбрани. Също така този ден е подходящ за изповядване на любимия човек на чувствата си.

Водолей-
Ще бъде грешка да очаквате от този ден много. От една страна звездите ще ви подкрепят, но явно не по начина, по който вие очаквате. Възможни са пречки, но те ще са лесно отстраними. Полезно е да се правят неща, които изискват творчество, въображение, нестандартен подход.

Риби -
Първата половина на деня е благоприятно време за важни дела, за решаване на нестандартни проблеми, търсене на отговори на важни въпроси. Струва си да експериментирате, да вървите по нов път, да изпробвате оригинални методи и просто да се наслаждавате на живота. Не отказвайте помощ, ако сте помолени да за това.