Автор
Астролог - Ивелина Пенчева

Стрелци, очакват ви страстни преживявания

Овен- Днес вашата лична енергия е доста силна. Навсякъде ще бъдете желан гост и желана компания. Вие сте на прав път, но ситуацията може да вземе странен обрат. Не е подходящо времето за провеждане на важни за вас разговори.

Телец- В днешния ден ви очаква доста работа. Не изпускайте предиобедния период, когато сте най-деловити, съобразителни, оперативни, мобилни. В резултат на утринната ви дейност може да се появи материал за размишления.

Близнаци- Отлично време за интелектуални занимания. Вашата способност да възприемате информация просто бие всички рекорди. Надценявате обаче собствените си възможности и се нагърбвате с няколко неща едновременно.

Рак- Избягвайте хора, които вместо да действат, само се жалват. Ако подходите правилно към тях, скоро ще ви оставят на спокойствие. Някой колега или началника ви може да ви притиснат в ъгъла, но вие не се паникьосвайте.

Лъв- При условие, че сте уверени, че ще се справите с отговорностите си, можете да предприемете това, което сте замислили. Някои хора ще ви изразят предложения, за които не сте и помисляли, но ще имат важно значение.

Дева- Възможно е да имате интензивна работа с информация и документи. Прекомерното ментално напрежение може да окаже влияние върху състоянието на вашето здраве. Пазете се от провокации!

Везни- Постепенно през деня ще нараства вашият ентусиазъм. Каквато и да е действителната причина за вашето състояние, с най-голяма ефективност ще можете да използвате това в делата си. Вашето въображение може да роди много идеи.

Скорпион- През деня на едни предстои физическото натоварване, на други интензивна умствена дейност. При пътуване и контакти рискувате да сте в постоянно емоционално напрежение. С упоритост ще действате през целия ден.

Стрелец- Днешното настроение може да се окаже доста творческо, особено привечер. В любовните си връзки мнозина ще вложат повече романтичност и въображение, което е гаранция за незабравими емоции. Засилено и физическото ви влечение.

Козирог- Днес се нуждаете от повече яснота по отношение на някои въпроси. Преразгледайте своите планове и помислете как да ги оптимизирате. Ако изразявате по кротък начин вашите мисли, ще накара другите да ви съдействат.

Водолей- През деня физическото ви напрежение ще започне постепенно да намалява, а емоционалното и умственото постепенно ще започнат да се увеличават. Ще проведете разговор във връзка с неотдавна предприети действия.

Риби- Денят обещава да бъде интересен, но само ако се проявите като активни участници в него. Ще общувате с много хора и ще забележите, че това ви доставя удоволствие. Дори ще се сближите повече с някого.