Автор
Астролог - Ивелина Пенчева

Стрелци, днес ви очакват незабравими емоции

Овен - Днес вниманието ви ще бъде съсредоточено върху домашните дела, семейния живот, личните отношения, колкото и работа да имате. Ще имате повишена емоционалност и впечатлителност. Романтично настроение и желание за флиртуване и любовни игри.

Телец – За вас ще е един хармоничен ден. Ако се страхувате да промените живота си, този ден ви позволява да останете на пауза и да "узреете" за неизбежната стъпка. Използвайте всяка възможност да укрепите хармонията в брака или връзката си.

Близнаци – Днес у мнозина може да се появи силно желание да захвърлят всички дела и да се отдадат на летните развлечения, но звездите намекват, че това не трябва да се прави. Романтичните събития трябва да се отложат за уикенда.

Рак – Денят ще добави към вас късмет, вдъхновение и увереност. Някои ваши страхове са напълно несъстоятелни. Събитията ще продължат да се развиват добре. Възможно е все пак да бъдете изправени пред някои трудности в сферата на личните взаимоотношения.

Лъв – Днес мнозина ще дадат воля на чувствата си. Полезно ще е да останете в уединение и безопасна среда, на ваша лична територия. Дайте си почивка от публичните изяви, за да възстановите силата си.

Дева – Събитията от този ден ще подхранват оптимизма на Девите и ще укрепват вярата им в себе си. Бавните, добре обмислени действия ще позволят постигането на отлични резултати. Запазете спокойствие – имате шансове за успех.

Везни – Не е изключено някои от вас отчаяно да търсят справедливост. Но по-добре да не хабите силите си. Този, който е виновен скоро ще разбере, че е сгрешил. Тези, които са сами, трябва да разберат, че понякога обективните обстоятелства могат да бъдат по-силни от човек.

Скорпион – Днес Скорпионите инстинктивно ще почувстват, че обстоятелствата са успешни и не трябва да спират по средата. Не забравяйте, че днешното спокойствие може да бъде затишие пред буря. Любимият човек може да ви огорчи, при това без да го осъзнава и желае.

Стрелец – Днес не се стремете да завладявате нови територии и пространства. Задоволете се с това, което имате. В тесен кръг на доверени лица и в безопасност откривате истината и може да изживеете незабравими емоции.

Козирог – Повечето от хората около вас са благосклонни към вас днес. Също така ситуацията като цяло не ви застрашава. Желателно е да се обръщате към чувствата на другите хора, а не към разума им. Тези, които са сами, трябва да повярват първо в собствената си привлекателност и тогава да чакат успех.

Водолей – Денят има позитивно влияние. Нараства вашето жизнено и енергийно равнище, въпреки това е по-добре е да отложите рискованите дейности, които изискват напрежение на физическа и психическа сила.

Риби – Нужно е да повишите вашата самооценка. Ако сте изпълнени с енергия, е добре да правите това, което събужда вашите творчески импулси, обещава прилив от ярки преживявания и разширява вашите хоризонти.