Автор
Астролог - Ивелина Пенчева

Стрелци, днес ще откриете любовта!

Овен – Успешен и приятен ден. Вие обективно оценявате събитията, убедително изразявате мислите си и предизвиквате уважение от другите. Семейните дела вървят добре, но никой не е имунизиран срещу недоразумения и днес те са възможни. Сряда е подходящ ден за експерименти с любимия човек. Помислете как да го изненадате по романтичен начин.

Телец – Рискът сега е противопоказен. Огледайте се внимателно около себе си. Във вашата среда има хора, от които не можете да очаквате нищо добро. Опитайте се да се отдалечите постепенно от тях. Тези, които имат тази възможност, няма да устоят на изкушението да флиртуват.

Близнаци – Избягвайте да предприемате каквито и да било инициативи сега. Опитайте се да запазите мястото, до което сте стигнали, без нови опити да постигнете повече. Не влизайте в изясняване на отношения, защото нищо няма да постигнете.

Рак – Сега можете да опростите живота си, като се отървете от това, което не ви е необходимо и е излишно, това, което смятате за остаряло: разни вещи, техническо оборудване, изчерпани отношения. В същото време е подходящо за благотворителност.

Лъв – Само подготвяйте новите си планове, но все още не предприемайте нищо до новолунието в събота. Емоционалният тонус е снижен. Склонни сте да вземате прибързани решения. Финансите, отношенията, социалните контакти ще изискват допълнителни усилия.

Дева – Отнесете се към на всичко, което се случва по жизнения ви път, като нещо през което трябва да се мине. Постарайте се в свободните минути да се заемете с приятни неща, които ще ви позволят да се отпуснете и да се измъкнете от тревогите. Необходимо е да оптимизирате разходите си.

Везни – Скоро ще усетите промените, които започват да стават в ума ви и съзнанието си. Можете да изпитате вълна от нови чувства към човек, когото познавате достатъчно добре. Това се отнася повече за тези, които са свободни. Ако сърцето ви е вече заето, трудно ще забележите някой друг.

Скорпион – Положението е такова, че трябва да се справяте само с най-важните дела. Останалите могат да почакат още. По-добре ще е по-малко да говорите, защото няма да можете да се въздържите от критика, а това може да доведе до сериозен проблем.

Стрелец – На този ден ще трябва да обърнете внимание на вашето здраве. Нервната и сърдечно-съдовата системи са най-уязвими сега. В любовните дела на този етап можете да усетите второ дихание. И някои от вас ще намерят любовта.

Козирог – Изненадващо хармонично в днешния ден ще бъде взаимодействието на Козирозите с външния свят. Опитайте се днес да отделите максимално време за недовършените стари дела. Възможни са сериозни проблеми с ваш приятел.

Водолей – Жизненият ви потенциал намалява и затова е по-добре да се избягва емоционален стрес и прекомерно физическо натоварване. Очакват ви приятни срещи, прекрасно прекарване в добра компания. Има възможност за ново романтично увлечение.

Риби – Най-добрият приятел за вас в този ден ще бъде удобният диван, на който можете да легнете с една завладяваща книга. Вечерта не се колебайте да покажете чувствата си на любимия човек. Намерете точните и важни думички, които трябва да кажете.