Автор
Астролог - Ивелина Пенчева

Страстен ден за Козирога, неочаквани пътувания за Рибите

Овен – В емоционален план ви чака малко нестабилен ден. Вашите опити да движите нещата, може да не доведат до желания резултат, възможно е да усещате съпротивата на околната среда. Сега е за предпочитане да не действате бързо, а по-скоро да следвате предварително планиран план.

Телец –
Ако някой ви досажда, не бързайте да реагирате емоционално. Ще се нуждаете от дипломатически умения. Възможни са неочаквани пречки, но не насилвайте събитията. Общуването с любимия човек ще ви донесе приятни мигове през втората половина на деня.

Близнаци – Днес планетарните влияния да противоречиви, което може да усложни обстановката. Намерете свободно време за собствените си дела. В късния следобед и вечерта е подходящо за хармонизиране на партньорските отношения. Направете изненада.

Рак –
В началото на деня ще се почувствате емоционално по-неустойчиви, но после всичко ще е наред. Благоприятен период за единение с близки и любими хора, но се пазете от общуване с агресивно настроени хора, както и от битови инциденти.

Лъв – Звездите ви съветват да помислите внимателно за подробностите, преди да вземете важни решения. Очаква се спад във вашата енергия, затова не се насилвайте да правите нищо - нито физически, нито емоционално.

Дева – Здравият разум е в чудесна комбинация с вашата интуиция. Предприемайте стъпки с минимални рискове. Наблегнете на практичността и бъдете умерени в действията си. Възможно е да възникнат ядове от нещо съвсем дребно.

Везни – Ако можете конструктивно да използвате планетарните енергии на този ден, можете да постигнете доста неща. Това обаче няма да е лесно, защото влиянията са противоречиви. Бъдете предпазливи и се опитайте да избегнете нежелани ситуации.

Скорпион –
Денят не е лесен, затова е желателно да се държите спокойно и сдържано, без да изостряте противоречивото влияние на това време. Обърнете специално внимание на здравето. Отделете достатъчно време за почивка.

Стрелец –
Изберете уединението и неприкосновеността на личния живот. Затишието между вас и вашият любим човек може да бъде заменено от бурни обяснения, които на свой ред ще бъдат заменени след това от страстно помирение.

Козирог – Трябва да действате деликатно, като се опитвате да не предизвиквате негативна реакция от страна на другите. Положението на работното място може да ви накара да се почувствате нервно, в някои случаи са възможни твърде емоционални реакции.

Водолей –
Емоционалният фон на деня е нестабилен, ще имате склонност към раздразнителност и нервност. Избягвайте грубите думи и не се оставяйте да ви въвлекат в конфликти. Добре е да проявите чувството си за хумор.

Риби –
Днес разчитайте на своя усет. Приятелски съвети и препоръки изслушвайте само от любезност, иначе ги игнорирайте. Придържайте се към собствените си разбирания. Възможни непланирани пътувания.