Автор
Астролог - Ивелина Пенчева

Страхотни новини за Скорпиона, Раците печелят от лотарията

Овен – Решаването на някои въпроси трябва да се отложат за по-късно. Сега не е подходящо да направите това. Посветете повече време на любимия човек. Свободните представители на знака да използват всички възможности за запознанства.

Телец – Хороскопът ви силно препоръчва да бъдете изключително внимателни с проявлението на вашите емоции, тяхната прекомерна демонстрация е в състояние да създаде проблеми за вас и за околните хора.

Близнаци –
На този етап сте по-уязвими, отколкото си мислите. Чуждо влияние може да ви се отрази по-силно от друг път. Бъдете много внимателни, не предприемайте никакви важни стъпки, не влизайте в конфликти и освен това не ставайте техен инициатор.

Рак –
Венера увеличава шансовете за печалба на родените през втората десетдневка. Опитайте си късмета на лотария. Благоприятно време за промяна на външния имидж. Имате шанс да се справите с много задачи.

Лъв – В края на деня обстоятелствата ще се подобрят, настроението ще се повиши, ще се появят идеи как да прекарате отлично вечерта. Звездите благоприятстват вашите инициативи по отношение на партньора.

Дева –
За вас е време за познание. Вероятно ще направите различни открития. Ако ви преследват неразрешени проблеми, възползвайте се сега да намерите нов подход за излизане от дадената ситуация.

Везни –
Сега е моментът да си обърнете по-особено внимание и да не се занимавате с проблемите на други хора. Погрижете се предимно за себе си. Има вероятност да получите нови предложения от стари познати.

Скорпион – Не се страхувайте да поемете инициативата във всичко, свързано с любовните взаимоотношения, а в живота ви достатъчно скоро ще започнат промени към по-добро. Доверете се на вътрешният си глас и го следвайте.

Стрелец –
Днес всякакви спонтанни идеи ще бъдат добър начин да промените нещо в живота. Има възможност да се открият нови перспективи за вас, затова не се лишавайте от удоволствието да извлечете лични облаги от това.

Козирог – Прекрасно време да се откъснете от всекидневните дела и да се отдадете на малко заслужена почивка. Защо не предприемете пътуване някъде на близо? Въздържайте се от ненужни покупки, излишни харчове и всякакви инициативи в материален план.

Водолей – Очаквайте да се прояснят някакви обстоятелства неясни досега. По-малко време работете, повече време посветете на активна почивка и на общуване с приятели. Пренебрежителното отношение към половинката ви може да ви създаде проблеми.

Риби – Бъдете внимателни и бдителни - можете да станете привлекателна плячка за хора, които обичат да се възползват за чужда сметка. Дори няма да осъзнаете, че сте използвани, докато не стане твърде късно.