Автор
Астролог - Ивелина Пенчева

Скорпионите днес са повече от магнетични, Раците да не прекаляват с интимностите

Овен- В днешния ден сте умствено неспокойни и трудно можете да се концентрирате върху вашите непосредствени задачи. Не ви се получава да съсредоточите вашият фокус върху практичните въпроси.

Телец- Днес ще работите с пълна пара, напълно съсредоточени в делата си и целеустремени. Някои неща в действията ви ще подразнят близките ви. Пазете си здравето, защото сте податливи към вирусни заболявания.

Близнаци- Днес ще се движите с бърза крачка, но пред вас има много посоки и разпръсквате нецелесъобразно вашите сили. От едно нещо скачате на следващото. Научете се да направлявате енергията в правилното русло.

Рак- Леко емоционално напрежение се очертава за днешния ден. Не натрупвайте повече започнати и недовършени задължения, дела, обещания. С интимните занимания не трябва да се прекалява в този момент.

Лъв-
Бъдете по-избирателни в контактите си днес. Уважавайте колегите си и не се поставяйте над тях. Трябва да устоите на желанието си да похарчите малко излишни пари. Мнозина от вас се държат доста предизвикателно и изпитват потребност за флирт.

Дева- Не допускайте да се преуморявате, защото това ще ви направи лесно раздразнителни и неразбирането от страна на близките ви може да доведе до конфликти. Добре ще е да си измислите някое развлекателно мероприятие.

Везни-
Сега е време да се фокусирате върху основното. Трябва да се погрижите за нещата във вашата непосредствена околна среда, които се нуждаят от цялото ви внимание. Не бягайте от отговорностите си.

Скорпион-
Срещите ви в неформална обстановка ще преминат добре. Личният ви магнетизъм сега е доста силен и привличате вниманието към себе си. Добре е да наблегнете на външния си вид, защото това никак не е маловажно.

Стрелец- Задачите ви, както винаги са многобройни, но вие държите фронта. Събитията са под ваш контрол засега. Сами решавате дали да се подчините на обстоятелствата или не. Денят може да завърши напълно непредсказуемо за вас.

Козирог-
Спокойно, уравновесено и доста тихо време. Не е подходящо за активни действия. Съумявате да подходите най–практичния начин към решението на задълженията си. Вашите съвети и мнението ви сега ще бъдат добре приети.

Водолей- Не влизайте в различни роли, бъдете просто себе си. За да избегнете някакъв проблем ще трябва да проявите повече изобретателност и находчивост, дори малко хитрост. Не се предоверявайте повече от необходимото.

Риби-
Енергията на деня е такава, че най-вероятно ще предпочетете да се дистанцирате от другите, усещайки вътрешна нужда да се оттеглите и уедините във вашата обител. В момента сте настроени леко песимистично и критично. Имате нужда от приятелски съвет и подкрепа.