Автор
Астролог - Ивелина Пенчева

Скорпиони, очакват ви огнени страсти в любовта!

Овен- Научете се да не бързате, да не форсирате събитията. Всичко може да се промени много бързо, така че не правете никакви предварителни изводи. Просто внимателно следете какво се случва около вас. Събирайте информация. Отпуснете се в края на деня. Съберете се с приятелите си и седнете някъде заедно.

Телец – В началото на деня нещо или някой ще ограничи вашата дейност и няма да можете да се разгърнете навсякъде. Ще трябва да коригирате планове, финансови трудности също не се изключват. Следобед ще се почувствате по-свободни, много ограничения ще изчезнат сами.

Близнаци – Вашето внимание ще бъде фокусирано върху личния ви живот, а именно върху някой стар проблем. От това какво ще направите в тази посока зависи много. Основното нещо е да не се поддавате на амбиции, да не им позволявате да вземат връх над чувството за здрав разум.

Рак – Днес ще имате възможност да маневрирате, ще почувствате повече свобода за действие. В личната си връзка не притискайте партньора си. Не си струва да доказвате нещо, за да го убедите в правотата си - това само ще доведе до недоволство от негова страна или дори може да предизвика скандал.

Лъв – Запазете хладнокръвие и ще излезете победоносно от всяка ситуация. Не правете нищо импулсивно. Във всички случаи разчитайте на собствения си опит и слушайте съветите на близките си. На първо място днес е чувството за дълг, отговорност, а забавленията ще трябва да бъдат отложени.

Дева – Не забравяйте, че всеки има своя собствена истина. Ако някой не иска да чуе вашето мнение, това си е негова работа. Не се обиждайте. Занимавайте се със собствените си дела. Днес може да разрешите спорни въпроси.

Везни – Има вероятност да се окажете в необичайна за вас ситуация, при която ще трябва да действате неконвенционално. Днес ще бъдете изцяло фокусирани върху домашните си дела. Партньорът ви ще се опита да наложи своята гледна точка, а вие се успокойте.

Скорпион – Вашият сексуален потенциал ще бъде особено висок и лесно можете да постигнете хармония в интимните отношения. Препоръчва се да се отпуснете - вашата висока енергия ви позволява да бъдете неуморими в любовта.

Стрелец – Изпълнени сте с ентусиазъм и добро самочувствие. Имате желание да помагате, но по-добре не правете непоискано добро. Първо попитайте какво искат другите хора и след това предлагайте своята помощ. Вероятно вашите желания и желанията на другите няма да съвпаднат, затова е необходимо да се потърсят общи точки на съприкосновение.

Козирог – В началото на деня можете да разчитате на подкрепа. Нещата ще се развият успешно. Следобеда може да се появят трудности. Особено внимателни трябва да бъдете с финансите. Възможни са загуби поради собствената небрежност. Не е желателно да се обвързвате с финансови задължения.

Водолей – Съдбата ви дава още един шанс да коригирате нещо и да започнете на чисто. Не бъдете повърхностни. Особено внимание трябва да бъде обърнато на детайлите и подробностите. Имате достатъчно енергия за действия, важно е да я използвате правилно.

Риби – Не бъдете твърде категорични, днес лесно можете да си създадете нови врагове. Денят е по-подходящ за колективна работа, сами по-трудно ще се справите. За тези, които си търсят партньор, не е особено благоприятно за нови запознанства.