Автор
Астролог - Ивелина Пенчева

Скорпиони, очаква ви нов обект на обожание!

Овен- Обстоятелства в днешния ден изискват да бъдете повече организирани и да заемете конструктивна позиция. Напълно е възможно е да срещнете добри възможности, които не бива да пропускате.

Телец- Ако чакате нещата да се случват от само себе си, нищо няма да постигнете. Започнете период на вътрешна реорганизация. В семейството ви могат да настъпят някакви незначителни промени или да се сдобиете с нови придобивки.

Близнаци- Организирайте по-добре делата си в днешния ден, за да постигнете по-добри успехи. Може да заложите на решителните действия, но без да рискувате прекомерно. По-малко критикувайте. Благоприятен ден по въпроси от финансов характер.

Рак- Бихте могли да проявите малко фантазия и творческа мисъл, които да вложите в работата си и личните взаимоотношения. Домашните грижи внасят допълнително безпокойство в живота ви. Необходимо е да се избавите от тягостните мисли.

Лъв- Днес е необходимо да се избягват местата с присъствие на много хора. Откажете се от отговорни встъпления, дори не смейте да изказвайте собственото си мнение. По-добре да прекарате вечерта в къщи и да си подсигурите активна почивка.

Дева- Добре ще бъде, ако ограничете контактите си днес. Във ваше лице някои хора ще намерят човек, на когото могат да доверят тайните си. Вие обаче сте настроени по-скоро механично да общувате с околните, отколкото да вникнете в проблемите им.

Везни- През днешния ден може да изпитате смесени чувства, които ще оформят във вас един вътрешен напрегнат монолог. Трудно ще ви е да претеглите и отсеете всички предимства и недостатъци.

Скорпион- В днешния ден ще бъде забелязан един стремеж да блеснете пред противоположният пол и желание да се представите в най-добра светлина. Силно физическо привличане към някого ще задържи мисълта ви през целия ден.

Стрелец- Внимавайте да не прекрачите тънката граница на личните взаимоотношения, които и без това са на път да се пропукат. Освободете се от чувството си за собственост и се помъчете да се изпълните с хармония.

Козирог- Имате излишък от енергия, която няма да ви остави спокойни. Неочаквано за вас може да се решат някои въпроси, които отдавна са ви измъчвали. Семейните проблеми могат да бъдат удовлетворително решени така, че без да е ощетена никоя страна.

Водолей- Днес може да ви се открие добра перспектива, но единствено от вас зависи как ще я възприемете според моментното си настроение и дали ще се възползвате от нея. Често обичате да правите обратното на това, което се иска от вас.

Риби- Внимавайте с кого се събирате днес, защото общуването с неподходящ човек ще ви натовари, ще окаже директно влияние върху чувствата ви и ще повлияе върху настроението ви, което и без това не е стабилно.