Автор
Астролог - Ивелина Пенчева

Скорпиони, днес интимните ви отношения ще бъдат отлични

Овен- Днес бъдете мъдри и въздържани. Вие ще можете интуитивно да разберете как да съгласувате честолюбивите си замисли с желанията на обкръжаващите ви хора. Отделете достатъчно внимание на човека до себе си.

Телец- Денят няма да се наложи да влагате почти никакви усилия. Ще преобладава доброто настроение, ще бъдете приятелски настроени към околните. Има голяма вероятност да попаднете в интересно събитие.

Близнаци- Ако днес трябва да извършвате решителни действия, то може да не ви достигне достатъчно воля. Не спорете днес с мъжете. Приятели или колеги могат да ви засегнат, макар да не е нарочно, но не бързайте да им отвръщате на удара с удар.

Рак- Днес ще ви липсва достатъчно обективност. По-скоро ще бъдете пристрастни в отношението си към някои хора само. Избягвайте да обсъждате другите, някои ситуации и изобщо да вземате участие в такъв род мероприятия.

Лъв- Днес с каквото се захванете във всичко ще ви спори. Няма да ви бъде трудно да предразположите човека, който ви интересува, но не пришпорвайте събитията. Внимавайте за здравето си.

Дева- Днес не сте застраховани от грешки, както в работата, така и в отношенията си. Не изоставяйте това, което сте започнали. Усилията ви няма да останат безуспешни, дори резултатите да се забавят и външната ситуация да показва друго.

Везни- Доста неща ще зависят от вас самите в този ден. Не чакайте помощ или съвети отвън, вие и сами прекрасно знаете всичко. Избягвайте да изпадате в крайности - от желанието да угодите на всички, до налагането им на всякакви ограничения.

Скорпион- Днешният ден ще способства интимните ви отношения да станат по-хармонични. Бъдете сдържани, не бъдете резки в действията и така ще ви се предостави възможност да осъществите вашите замисли.

Стрелец- Активен, добър и творчески ден. Не бързайте да давате съгласието си за каквото и да е, защото има голяма вероятността да сбъркате. Към всичко ставащо днес се отнасяйте с известна доза скептицизъм.

Козирог- Не разчитайте на помощта на другите. Доверете се само на собствените сили, инстинкт, опит и знания и не се обиждайте на никого, че ви е отказал. Ще дойде подходящо време и тогава обезателно ще ви помогнат.

Водолей- Лесно ще се вдъхновявате през днешния ден. Емоционален и творчески подем. Използвайте всяка възможност да изявите своите таланти. Ако имате неприятности днес, приемайте всичко без излишни емоции.

Риби- Денят няма да е много богат на събития. Не се захващайте за трудоемка и сериозна работа нито в службата, нито в къщи. Ще трябва да се доверите се на своята интуиция, за да избегнете неприятна и неловка ситуация.