Автор
Астролог - Ивелина Пенчева

Скорпиони, бъдете бдителни днес!

Овен- Днес няма да ви липсва вдъхновение. Ще бъдете предприемчиви и инициативни и всички дела ще ви се удават с лекота. Възможно е да имате проблеми от материален характер. Бъдете внимателни, ако управлявате превозно средство.

Телец- Вие сте напълно спокойни и хармонични. Поемате без труд своите отговорности и задължения. Има опасност обаче да ви подведе човек, на който безрезервно сте вярвали и доверявали до сега.

Близнаци- Можете до голяма степен да разчитате на успех в делата си. Благоприятен ден за хората на интелектуалният труд. Добрият жизнен тонус помага по-лесно се справяте с насрещните си проблеми.

Рак- През деня може да изпитате малко напрежение, но като цяло денят ви ще е добър и спокоен. Ще проявите изтънчено остроумие в разговорите. Тези, които ще попаднат в неприятни ситуации, ще се измъкнат с изумителна находчивост от тях.

Лъв- Време за резултати. Тези, които са се трудили както трябва преди, сега ще пожънат плодовете на своя труд. Ще се открият нови възможности. По-рационално се разпореждайте с финансовите си ресурси.

Дева- В личен план не бива да се оставяте чувствата ви да вземат връх над разума. Под въздействие на някои преживявания се чувствате объркани. В момента не сте с твърде обективен поглед върху реалната стойност на нещата.

Везни- Денят е благоприятен, но въпреки всичко пуснете в употреба вашата дипломатичност, добри маниери и харизматичност. Това много ще ви помогне. Действайте с оглед на своето познание и чрез непосредствения си опит.

Скорпион- Днес можете да изпаднете под нечие психологическо влияние и да останете напълно очаровани. Бъдете по-бдителни, защото нещата не са точно такива, каквито ги виждате в момента. Не се доверявайте на хора, които малко познавате.

Стрелец- Обстоятелствата могат да ви подтикнат към решителни действия или към вземане на принципни решения. С вярно избраната стратегия и правилен подход, можете да натрупате много точки днес в своя полза.

Козирог- В очите на околните ще изглеждате малко лекомислени и не толкова сериозни. Обаче това е само заблуждение за тяхна сметка. В същото време с хладен разчет и методичност вие прокарвате плановете си. Близко сте вече до осъществяване на някои от тях.

Водолей- Бъдете внимателни днес. Трудно ще намирате общ език с всеки, а едно по-сериозно неразбирателство може да ви докара проблеми. Отсъствието на такт и прозорливост няма да способстват укрепването и на семейните ви отношения.

Риби- Трябва да възстановите първо вътрешното си равновесие, преди да предприемете някакви по-сериозни стъпки към нови действия. Потърсете си добра компания, за да не се чувствате самотни и ще прекарате хубави моменти.