Автор
Астролог - Ивелина Пенчева

Седмичният хороскоп за всяка зодия

Овен – Тази седмица трябва да се справяте с всичко със собствени сили. Ако потърсите помощ, няма да ви откажат, но резултатът може да е непредсказуем и да изхабите повече време и нерви. Вашият усет е на висота, но звездите ви препоръчват да не се отпускате – ще има оживление в конкурентната среда. Началото на седмицата ще бъде най-трудно. После ще можете да се успокоите и да се заемете с настоящите дела. Ще изпаднете в състояние, когато ще се ядосвате на себе си и благодарение на това, ще си поставите нови цели в живота. Потърсете нови пътища за решаване на стари проблеми. Ако имате възлюбен/а, с когото все още не сте заедно, не се страхувайте да поемете инициативата. Поканете го на кино или кафе. Доста вероятно е да ви харесва и той/тя. Тези, които вече имат връзка, имат голям шанс да преминат към нов етап във взаимоотношенията.

Телец – Старайте се да бъдете по-уверени и активни. Отдавна тъпчете на едно място и пропускате шанс след шанс. Пазете се от грешки, никой не е застрахован срещу тях. Около вас ще се появят нови хора. Изглежда, че някой от колегите ви не е твърде приятелски настроен към вас и действията му могат да бъдат истински удар в гърба. Представителите на знака, които вече са женени, ще се чувстват много уморени от общуването и ще се нуждаят от неприкосновеност на личния живот. Някои Телци ще се стремят към започване на тайни любовни взаимоотношения, но подобни действия няма да доведат до нищо добро. Свободните представители на знака ще имат подкрепата на Купидон – оглеждайте се наоколо, за да не пропуснете половинката си.

Близнаци – През първата половина на седмицата хороскопът не препоръчва на Близнаците да подписват договори или да сключват големи сделки, тъй като съществува риск да понесат голяма загуба, вместо да реализират печалба. Очакват ви доста интересни неща в следващите дни, но не бързайте: както се казва, за всяко нещо си има време под небето. За вас могат да се разпространят разни слухове, които нямат нищо общо с действителността, но нищо не можете да направите. Последните дни на периода е подходящо за романтични срещи, не бездействайте. Седмицата обещава много приятни срещи, както с приятели, така и с други хора. Възможно е изненадващо запознанство, както и внезапно влюбване.

Рак – Можем да кажем, че като цяло тази седмица е доста благоприятна и практически не носи никаква опасност. Ще е богата на разнообразни ситуации. Сериозни проблеми не се очакват. Научете се да се абстрахирате от всичко негативно. Гледайте по-философски на нещата. Авторитетът на някои може да се разклати, но не се безпокойте – интригите на недоброжелателните хора няма да успеят. Паричната ситуация е стабилна, но към финансовите въпроси се отнасяйте по-отговорно. Добре е да избегнете не само физическото, но и емоционалното претоварване. Втората половина на периода е подходяща за ново начало. Тези, които имат партньори, нека да предприемат нещо приятно – отиване на кино, на ресторант. Общуването с любимия човек ще ви донесе само положителни емоции. Мимолетните запознанства няма да доведат до нищо сериозно.

Лъв – Хороскопът съветва тази седмица да положите всички усилия да се откроите от общата сива маса и да получите признание за собствените си заслуги. Може да ви изглежда, че вашите усилия са били подценени, особено в професионалната сфера. Може да се сблъскате със завистта на някои колеги или конкуренти. Ще възникват пречки, които не сте предвиждали. Внимавайте за здравословното си състояние – не пийте студено, времето е все още измамно. Сделките и договорите, сключени в средата на седмицата, ще бъдат успешни и многообещаващи. Препоръчително е да прекарате уикенда в семеен кръг, но за необвързаните, небесните тела са подготвили нещо интересно и приятно.

Дева – През седмицата може да бъдете подложени на сериозно изпитание. Не се опитвайте да контролирате всичко. Не се доверявайте на непознати и не бързайте да подписвате важни документи. В личния живот ситуацията е стабилна, но е по-добре да не изпитвате съдбата и да не влизате в конфликт с любимия човек, в противен случай спорът ще се проточи дълго време. В почивните дни може да се надявате на подобряване на партньорските отношения. За останалите - прекарайте времето си на открито, правете приятни неща за вас, правете това, за което сте мечтали отдавна, но все не е оставало време или не сте се решавали – по-добре това, защото за романтични отношения времето не е много удачно. Купидон няма да лети около вас, но феновете ви ще се увеличат.

Везни – Звездите ви предупреждават – не предприемайте импулсивни действия и не вземайте импулсивни решения. Понякога ще ви се струва, че обстоятелствата са по-силни от вас, но в един момент всичко ще започне да се променя към по-добро. Везни, не се страхувайте да демонстрирате своята сила и решителност. На работното място нещата се развиват добре. Все пак не влизайте в конфликт с колегите си. Ще ви се открият привлекателни възможности. За семейните представители на знака е благоприятно време за подобряване на отношенията и за сближаване. Отделни представители на знака могат да разчитат на романтично запознанство с лице от противоположния пол. Благодарение на уникалната позиция на планетите, ще се радвате на голяма популярност сред членовете на противоположния пол.

Скорпион – Тази седмица е по-добре да не хитрувате. Съществува голям риск да се препънете в собствените си действия, така че бъдете честни и следвайте принципите си. Благоприятно време за активни действия. Заемете се с дългия списък дела, за които все не ви достига време. Ще бъдете силно обезпокоени по финансовите въпроси. Благоприятно време за творческите личности и за педагозите. Звездите съветват да действате изключително предпазливо през първата половина на седмицата и да проверявате документите и договорите няколко пъти преди да ги подпишете. Някои от вас ще имат напрегнати връзки с роднини. Трябва да съумеете да отказвате и да поставите всеки на мястото му. Имате да вършите толкова неща през седмицата, че в края й ще се почувствате доста изморени. Избягвайте алкохола и мазните храни, могат да ви направят проблеми. Скорпиони, бъдете внимателни, можете да вдигнете малка революция в личните отношения. Кажете на партньора си открито какво не ви харесва в отношенията и какво ви вдъхновява. Венера ще повиши малко температурата в спалнята (за родените в трета декада).

Стрелец – Звездите предсказват период на спокойствие – може да използвате тази пауза, за "презареждане на батериите". Напоследък гледате много илюзорно на живота. Заобиколени сте от хора, които много обещават, но не бързат да изпълнят обещанията си. В началото на седмицата лесно ще преодолеете всички възможни несъгласия с бизнес партньорите и ще организирате всичко, което искате. В понеделник не трябва да купувате нищо, вашият вкус може да ви подведе. Не се впускайте в дългове и заеми. Венера и Марс ви даряват с красота и сила и хората от противоположния пол няма да останат безразлични към вас, бъдете сигурни в това. Благодарение на тази енергия постоянните ви отношения ще се съживяват. Планетата на любовта ще ви помогне да се срещнете с нови хора. Ако има възможности за избор, обърнете повече внимание на Близнаци или Овен: с тях ви очаква чудесно разбирателство.

Козирог – Доверете се на интуицията си и тази седмица ще мине със знак плюс. Ще получите новини от стари приятели, с които не сте комуникирали и не сте се виждали дълго време. Доброто настроение не трябва да ви напуска, дори ако има много отговорности пред вас. Не се нагърбвайте през тази седмица с големи задачи. Наблегнете на почивката и развлеченията. Ще попаднете на някой, който ще ви вдъхнови да направите положителни промени. Увеличение на доходите при някои от вас ще има. Ако вашите идеи не са оценени по достойнство, променете ги малко и се опитайте да ги предложите отново. Сатурн все още отслабва имунитета ви, а Марс ви подтиква да поемате рискове и да бързате. Това разбира се не трябва да става. Някои от вас ще се обърнат към миналото и ще решат да се обадят на бившите си партньори.

Водолей – Ограничете малко делата, които сте планирали за седмицата. Една част от тях ще останат недовършени. Могат да възникнат недоразумения и конфликти от страна на жени. Трябва да сте много дискретни в общуването с близки хора, тъй като може да възникнат спорни ситуации, в резултат на което конфликтът ще се задълбочи. Бъдете изключително внимателни - този майски период е изпълнен с изкушения и съблазни. Единици от вас ще получат примамливо предложение, но ще ви е трудно да направите правилният избор. Не е изключено да възникнат романтични отношения - феновете могат да бъдат намерени сред колеги (или бизнес партньори). Късметът ще ви придружава, но повечето от вас няма да имат достатъчно време за любов, за да й се насладят. Ще има и такива, които ще ревнуват и ще бъдат притеснени от нещо, което прави техният партньор. Шансове отново има за тези, които си търсят половинката.

Риби – Разпределяйте правилно времето си и не губете енергията си за решаване на проблемите на други хора - не можете да удовлетворите всички. Имате шанс да промените нещо в живота си, но винаги проточвате във времето и може да изпуснете този шанс. Има сигнал за душевна болка или изпитване на страх от нещо. Може би развитието на дадена ситуация предизвиква безпокойството ви. Някои от вас не се чувстват способни да решат собствените си проблеми. Други започват да „се пробуждат”, да излизат като от транс. Осъзнават ситуацията и могат да погледнат вече на нея с ясен поглед. Предстои промяна – на местоположение, месторабота, възгледи, обкръжение или перспективи. Може да възникне спор в семейството, съпроводен от сълзи и дълбока обида, душевна болка. Ако е възможно, вземете кратка почивка и отидете там, където никой няма да ви безпокои. Партньорът ви никога няма да познае какво искате, защото, както подобава на истинска Рибка, ще бъдете непостоянни и загадъчни.