Автор
Астролог - Ивелина Пенчева

Седмичен хороскоп за всяка зодия!

Овен - Тази седмица ще бъде белязана от кардинални промени, които ще засегнат не само личния живот, но и външния вид. Хороскопът препоръчва да се използват всички налични способности, таланти и знания за получаване на финансова печалба. Необходимо е съща така да проявите постоянство, упоритост и търпение. Звездите са подготвили няколко щастливи стечения на обстоятелствата. Ще започне нов етап, който има всички шансове да стане наистина революционен. Очертават се добри печалби и увеличение на доходите за мнозина. При общуване с държавните структури, всички въпроси ще бъдат решени бързо и без никакви проблеми.

Вие искате да постигнете твърде много и то наведнъж, но малко мислите за това какви могат да бъдат последствията от действията ви. Вероятността за грешки е твърде висока. В очите на другите изглеждате капризни, понякога груби и напълно лишени от съчувствие. Полезно е да прекарате малко време със себе си просто, за да разберете какво точно се случва. Въпреки че поведението ви сега трудно може да се нарече дружелюбно, пак сте привлекателни за другия пол. Именно любовта може да ви възроди.

Телец - Вятърът на промяната тази седмица ще бъде доста силен. Може да ви обземе внезапен порив да промените мястото и начина си на живот. Най-безопасното решение е да отидете някъде в отпуск, където не сте били досега. Но бъдете внимателни и не се поддавайте на провокации, избягвайте капани, внимателно проверявайте всички факти. Всички събития ще се случат много неочаквано, но те ще бъдат решавани така бързо, както са се появили.

Много е трудно да разберете другите хора - техните намерения са неясни и с противоречиви интереси, несъответстващи на вашите, плановете им ви изглеждат абсурдни. Виждате проблеми в личния си живот много, но повечето от тях са просто измислени или преувеличени. Необходимо е да намерите време да помислите и за себе си. Внимавайте за здравето: сега то е уязвимо. В неделя е желателна пасивна почивка, която не изисква специални разходи на енергия. Можете да прекарате време за собствено удоволствие - четете, гледайте филми, отидете на пътуване извън града.

Близнаци - Тази седмица ще имате възможност да реализирате някои свои мечти и желания, най-важното е, да не се страхувате да действате решително и да не се спирате пред трудностите, в противен случай няма да успеете да постигнете успех. През втората половина на седмицата ще трябва да се справяте с проблемите на работа, може да има разногласия или недоразумения с колеги или делови партньори, особено ако наскоро сте започнали сътрудничество. Не бързайте да правите финансови планове за бъдещето, а паричните въпроси решавайте съвместно с партньорите и съдружниците си. Ще трябва да направите малки промени в собствените си планове.

Не отказвайте да се срещате с приятели и да посещавате обществени места, защото там можете да намерите нов източник на доходи или да срещнете любовта. Планетите подсказват, че може да възникне симпатия, която ще предпочетете да запазите в тайна. Не е изключено това да бъде платонична или несподелена любов. Във всеки случай чувствата ви могат да станат много дълбоки. Друга възможност е тайно любовно приключение. Под влияние на желанието за приключения и експерименти може да предприемете невероятни неща.

Рак - Тази седмица хороскопът ви подготвил нов стандарт на живот. Периодът обещава да бъде доста динамичен и ще е необходимо да се справяте с неотложни проблеми, може да има прекомерно натоварване на работното място. Но това ще ви донесе финансов успех и увереност във вашите способности. Най-накрая може да успеете не само в работата, но и във финансовата сфера. За някои представители на знака това ще означава, че е време да се заемат с ново поле на действие. Проблемите от делови характер е по-добре да не решавате сами, а да се доверите на подходящ съюзник. Правете планове с хора, които споделят интересите ви и дори ще могат да ви вдъхновят в нужния момент. В средата на периода може да се създаде малко излишна суматоха, но и това ще отмине. После неочакваният късмет може да ви стане спътник. В живота ви ще се появи стар приятел/ка, с който може да възобновите отношения.

Събитията ще се сменят бързо и това ще пречи на вашия комфорт и спокойствие. Не малко емоционални сили ще бъдат хвърлени за преживявания, съмнения, мечтания. В личния живот е малко вероятно да има важни промени. През уикенда ще имате възможност да реализирате своите идеи творчески и много продуктивно.

Лъв - Всичко не е толкова розово, колкото изглежда на пръв поглед. Без труд, успехът е невъзможен. Бъдете мъдри. Споровете с началниците ви могат да доведат до разочарование и огорчение. Трудно ще успеете да оборите техните аргументи. Не отлагайте работата, в противен случай просто няма да можете да я свършите навреме. Периодът може да се окаже леко стресиращ и напрегнат за мнозина: планове да претърпят промяна, бизнес партньори да нарушат споразумение и да предприемат действия, които да застрашат по-нататъшното развитие на вашите делови отношения. До средата на седмицата ще трябва да поемете контрола над ситуацията в свои ръце. Дори да използвате непопулярни мерки, победителите, както знаете никой не ги съди, а вие имате всички шансове да сте такива.

За мнозина предстоят революционни промени. Тези, които искат да отидат да живеят в чужбина, ще получат одобрение и бързо ще се сдобият с всички необходими документи. Може да бъдете щастливи и обичани, ако не развалите всичко със своята ревност. Пътуването в края на седмицата ще бъде успешно. Възможно е да се възстановят стари привързаности, както и да се срещнете с бившата си любов.

Дева - През първата половина на седмицата ще бъдете постоянно ангажирани с обществени дела или оформяне на работни документи. Ще успеете бързо и професионално да се справите с цялата производствена работа. Мнозина ще изпитват съмнение, безпокойство, несигурност по отношение на правилността на направен по-рано избор или взето решение. В средата на седмицата трябва да бъдете внимателни: по това време едно събитие ще ви помогне да се раздвижат нещата, да се настроите по-позитивно. Просто трябва да се опитате да го видите навреме и да реагирате по най-подходящ и бърз начин. Опитайте се да бъдете последователни в действията си. Пазете се от преуморяване.

Края на седмицата ще бъде сравнително спокоен. За да не загубите работоспособността си и доброто си настроение, помислете за повече релаксация и почивка. Баланса в живота е много важен. Няма да сте твърде романтични, но въпреки това ще демонстрирате засилена чувствителност. Мнозина ще изживеят нещо вълнуващо и приятно.

Везни - Основното нещо, което се изисква от вас е да изберете правилната тактика за действие през седмицата. След това всичко ще започне да се нарежда почти магически, а вие само ще се чудите защо по-рано нищо не сте предприели. Изискванията на околните са прекалено големи към вас. Чувствайте се свободни да изхвърлите това, което не ви допада, не приемайте да носите тежестта, която ви е непосилна. Вашата виталност е намаляла до известна степен и сте податливи на настинки. Родените през третата десетдневка ще имат някакви проблеми с близките си. Домашни отговорности ще напомнят за себе си. Много е важно да се обърне голямо внимание на почивката ви.

Звездите сами ще се погрижат да бъдете в точното време, на точното място и пленително да ви усмихнат. С Венера любовта ще ви придружава почти всеки ден! Вашето желание за секс ще расте. Ако искате да убедите партньора си в нещо, сега ще намерите най-добрите аргументи. Тези, които са сами, най-голям шанс за ново приключение ще имат сред приятели.

Скорпион - През тази седмица на някои ще им се наложи да се борят за собствената си репутация. В този период е необходимо да се преодолеят много трудности, които ще можете да преминете с достойнство. Бизнес партньори може да ви обидят с недоверието си, но е добре да се отбележи, че си имат причина за това. В последно време не бяхте твърде последователни и сериозни. Сега трябва да направите така, че отново да възстановят доверието си във вас. Ще работите много ползотворно. Към края на периода намалете малко скоростта и направете една равносметка. Не бързайте да се хвърляте на нови проекти неподготвени.

Прекрасно време да отидете за няколко дни на почивка и да се погрижите за собственото си здраве. Вместо да губите време за празни мечти, е добре да се направи нещо полезно. През втората половина на седмицата започнете да изграждате взаимоотношенията с вашата половинка и с вашия вътрешен свят. За самотните представители на знака, съдбата е подготвила среща с интересен и необикновен човек, който може да се превърне в истински спътник в живота.

Стрелец - Не всичко ще върви така, както бихте искали, но не унивайте и щедро споделяйте оптимизма на другите. Именно благодарение на вас тази седмица няма да е толкова лоша за други хора. От тези, които са прекалено натрапчиви, стойте по-далеч: зад повишения интерес към вашия живот може да се крият не добри намерения. Не е необходимо да експериментирате и да сменяте работното си място. Ако все пак обстоятелствата ви принуждават, бъдете много предпазливи и внимателни. Във всички ваши дела можете да получите безценна помощ от приятели, особено от жените. Хората около вас ще бъдат доволни от вашите знания и креативност.

Основните аспекти на тази седмица ще бъдат свързани точно с децата, бита, любовта, почивката. Опитайте се да бъдете полезни на близките хора. Избягвайте уединението, по-добре бъдете сред хората, с приятели, завързвайте нови познанства или развивайте стари взаимоотношения. Тази седмица съдбата е подготвила много приятни мигове в компания с любим човек. В неделя ви очакват забавления, пътувания и срещи с приятели.

Козирог - Седмица като цяло е неутрална. Нека отговорността не ви плаши, защото ще можете да демонстрирате своите таланти. Много неща през тези дни ще се развият само по инерция. Вие сте много разумни и затова ще можете да избегнете капаните, примамките, изкушенията и съблазните. За изпълнение на професионалните планове ще трябва да привлечете нови партньори и да ги избирате без да бързате. От финансова гледна точка седмицата не е лоша, но разходите трябва да се намалят. През някои от дните ще бъдете изпълнени с противоречия. Физически сте в много добра форма: време за работа, спорт, активен начин на живот. Но амбициозни планове е по-добре да не се градят. Вие сега се чувствате готови да премествате планини, но по-късно, когато енергията започва да намалява, ще стане ясно, че тя няма да ви достигне.

Втората половина на седмицата ще донесе желаното спокойствие и стабилност. В почивните дни е по-добре да избягвате шумни компании, те само ще ви уморят.

Водолей – Тази седмица е време за възможности, благоприятни условия за изпълнение на плановете ви и за действие. Опитайте се да не нервничите в началото на периода, всичко ще ви се получи и ще успеете да се справите с делата си, въпреки че околните хора ще ви причиняват главоболия. Въпреки факта, че ще сте вътрешно ядосани, продължавайте да работите. На някои обаче им липсва яснота в целите. Разсъждават твърде общо, а ситуацията изисква конкретика. Така че нека да отделят време да седнат и да помислят за това какво точно искат, как го искат. Колкото повече подробности и детайли уточните, толкова по-добре. По-малко мислете за това кой и какво може да каже за вас, настройте се само за положителни емоции.

В личния си живот влагате твърде много чувства. Понякога сте щастливи, но често изпитвате досада. Опитайте се да се държите малко по-сдържано, логично и предвидимо във връзката си. През уикенда отделете време да се забавлявате и се радвайте на живота. Излъчвайте енергия, веселие и чар и ще се ползвате със зашеметяващ успех сред противоположния пол.

Риби - Не е лоша седмица за решаване на лични проблеми, но тук трябва да се избегне предприемането на някои важни стъпки под влияние на емоциите. Решете какво си струва труда и какво не, и как да действате. Най-добрият начин да се избегнат сериозни проблеми е да се посветите на решението на второстепенните въпроси. Докато сте заети с други дела, нищо значително няма да се случи, а сега това ви е нужно. С финансите ще се справяте безпогрешно и точно. С проблемите на други хора не се занимавайте, че някой може да се опита да се възползва от вашата доброта и щедрост. Вероятно ще се наложи да похарчите повече средства за домакинството и за децата. Не забравяйте освен това да дадете хубав подарък на децата, защото те също се нуждаят от вашето внимание. Финанси ще са необходими и за поддържане на собственото ви здраве.

Творческите лица ще могат да достигнат ново ниво на развитие. В края на седмицата някои ще трябва да присъстват на обществено културно събитие - не се отказвайте от поканата. Останалите нека да отидат с приятели сред природата.