Автор
Астролог - Ивелина Пенчева

Седмичен хороскоп за всяка зодия!

Всеки човек е способен да преодолее множество препятствия по пътя си и да постигне това, което иска. За това е необходимо да се съсредоточите върху успеха и да спрете да се притеснявате за дреболиите. Привлечете късмет със силата на мисълта си, вярвайте в чудесата и ще успеете.

Овен – Венера във вашия знак засилва привлекателността и харизмата ви, и благоприятства личния ви живот. Можете да използвате енергията на планетата, за да получите лично благополучие и да откриете в себе си нови таланти и способности. Действайте смело, защото такива подаръци Вселената не дава толкова често, колкото би ни се искало. Отделете повече време на планирането на задачите и определете подробностите, за да постигнете относително спокойствие. Когато Слънцето премине във вашия знак, всичко ще става по-лесно.

До някъде нещата в личния живот зависят от вашата инициативност. Бъдете по-разкрепостени и по-смели. По отношение на партньора си, проявете своята романтична натура. Възможно е да ви направи подарък, за който отдавна сте мечтали. В началото на седмицата е възможно да сте емоционално затормозени, но не позволявайте това да засегне половинката ви. Тези, които са сами, могат да срещнат някого на работното си място.


Телец – Сатурн ще подпомага енергията ви и ще ви дава сили за нови постижения. Подхождайте отговорно към вашите текущи дела, за да се изключат всякакви грешки. Ще трябва да решавате много проблеми и да преодоляват пречките, които само ще укрепят доверието и желанието ви да се движите напред, да се развивате, да достигнете нови висоти и да станете по-добри.

За да не остане личният ви живот зад борда е важно да разговаряте по-често с вашата половинка и заедно да изграждате отношенията си, в които ще се чувствате комфортно. Благоприятно време за стабилизиране на личния живот. Ще е чудесно да направите едно съвместно пътуване-разходка. Ще си прекарате чудесно. Телците, които нямат партньори е добре да си починат сега и да обърнат внимание на себе си.


Близнаци – Енергията на Уран може да ви създаде дискомфорт. Тази планета постоянно ви подтиква към активност и ви заставя да се движите напред, поради което съществува риск от преумора от прекалена работа. Но си има и своите положителни страни в това: активната работа ще ви помогне за постигането на поставените цели.

Що се отнася до личния ви живот, тук трябва да се изправите пред трудности и да ги преодолеете заедно с партньора си. Всички усилия, насочени към намиране на щастие, ще бъдат оправдани. За да избегнете разправии с половинката си, е добре да не повдигате важни въпроси. Ще бъде трудно да постигнете консенсус. Слабата позиция на Венера ще попречи да стигате до лесно споразумение. За свободните представители на знака принципно има перспективи. При някои любовните чувства така ще се разгорят, че огънят няма да угасне дълго време.

Рак – Енергията на ретроградния Юпитер ще помогне емоциите ви да станат по-умерени. Планетата ще има положителен ефект върху самочувствието ви и ще можете да разчитате на собствените си сили. Не се отпускайте и не се оставяйте на мързела, за да постигнете успех в най-кратки срокове. На работното си място бъдете активни, за да се докажете. Не се притеснявайте да изкажете мнението си по работните въпроси. Вашите усилия със сигурност ще бъдат забелязани и оценени.

В личния ви живот късметът ще върви с вас, така че при всяка възможност хващайте "бика за рогата". Не се опитвайте да живеете в миналото, за да бъдат вашето настояще и бъдеще щастливи.

Лъв – Тази седмица ще е успешна. Само се пазете от завистливи хора, на които ще им е тежко да виждат вашия безупречен успех. В деловата сфера, за да ви е приятна работата, избирайте да вършите само тези дела, които ви доставят удоволствие. Ще успеете да привличате вниманието на другите към себе си, което ще се отрази благоприятно върху личния ви живот. Не отказвайте покани за срещи и възможности да се наслаждавате на живота. Оставяйте напрежението и всички лоши преживявания зад гърба си.

Тази седмица не са ви нужни промени. Оставете всичко така както си е. Добре ще направите да разглеждате заедно с партньора си стари снимки, което ще приключи с приятна носталгия по хубавите отминали времена. Свободните от вас имат шанс за запознанство с приятна личност.

Дева – През периода трябва да бъдете внимателни, тъй като ще бъдете повлияни от Луната, която чрез своята енергия може да внесе объркване в живота ви. В понеделник е препоръчително да отложите важните въпроси и да се заемете с повишаване на настроението. В другите дни е важно да се въздържате от импулсивни решения и да не разбунвате миналото. Оставете го в паметта си и започнете да живеете в настоящето. В противен случай можете да се объркате и да свърнете към пътя, водещ до загуба и разочарование.

Личният ви живот е уязвим, така че не правете нищо, което да му вреди. Тази седмица непременно се постарайте да потърсите повече близост с партньора си, по-често да бъдете един с друг. Нуждае се от вниманието ви и ако не го получи от вас, може да го потърси настрана. Свободните представители на знака нямат сега много шансове за ново запознанство, но все пак кой знае……всяко правило си има изключение.

Везни –Началото на седмицата е важно да запазите спокойно състояние на духа, за да се настроите към деловата активност. Малко по-трудно ще става това при вас. В делата си трябва да бъдете внимателни, тъй като допуснатите грешки могат да ви отклонят от поставените цели. Научете се да се радвате на малкото, което имате и да се придвижвате към успеха с малки, но сигурни стъпки. Що се отнася до личния живот, доверете се на вашата интуиция. Не се опитвайте да разберете необятното и да анализирате чувствата с помощта на логиката. Ще започне да отслабва жизнената ви енергия за дълго време.

За успеха в любовта ще трябва здраво да се потрудите. Вие трябва да намерите специален подход към своя човек. Особено ако той е от знака Козирог или Скорпион. Квадратурата на Марс ще ви прави импулсивни, несдържани. Внимавайте да не пострадат семейните ви отношения. Трябва да сте много изобретателни, за да избягвате личните сблъсъци. Тези Везни, които са без или нямат стабилен партньор, трябва да помислят повече за личния си живот и да се задействат сами.

Скорпион – Тази седмица е идеална за спокойна работа, която изисква внимание и без да предизвиква раздразнителност и апатия. Слабата позиция на Венера няма да ви даде сила, но нейната енергия ще ви помогне да завършите това, което сте започнали. Социалният ви живот ще се подобри. Погрижете се за парите си. На работното място се старайте да покажете достойнствата си. Ще разполагате с достатъчно жизнена енергия. Подходящо време за посещение на фитнеса. Не се отпускайте да извършите кулинарни прегрешения, по-добре помислете за малко диета.

През седмицата близки роднини могат да предизвикат раздори с вашия партньор и ще е необходимо да оправяте последиците. Марс ще ви се усмихне мистериозно и ще ви остави без своето положително влияние почти през цялото време. Личният ви живот тепърва предстои да се раздвижи по-нататък. Някои от вас ще получат тайнствено съобщение от някой, който се интересува от личността ви.


Стрелец – Звездите ще оказват влияние на емоционалният ви фон. Нищо чудно да се чувствате през повечето време изнервени. Препоръчва ви се да следвате логиката и здравия разум, а не да се поддавате на чувствата. Борете се с излишната емоционалност. Има необходимост от положителни промени в много области от живота ви. Марс ще ви подтиква да се борите за интересите си, но го правете с мярка и здрав разум.Доверчивостта ви може да се отрази зле както на професионалната ви работа, така и на личните отношения.

При тези, които имат партньори нещата остават в личен план както досега. Като нищо може да се влюбите в човек, само защото е казал тези сладки думички:”Харесваш ми”. Внимавайте да не се увлечете по фантазиите си.

Козирог – В делата ще ви помага енергията на вашия управител Сатурн. Ще ви застави да повярвате в себе си и да се осмелите да излезете от сянката на по-успелите ви колеги. За да постигнете успеха по-бързо е необходимо да приложите необичаен подход при решаването на проблемите и да намерите нови начини за развитието им. Идеите, които ще ви споходят през седмицата, могат да бъдат много успешни. Марс ще увеличи скоростта ви, но бъдете внимателни – да не изгорите още при старта!

Седмицата ще бъде изпълнена с много емоции. Възможни са приятни изненади и подаръци. Освен редовния си партньор, може да намерите тайни почитатели. Козирозите, които все още не са срещнали съдбата си, има вероятност да я срещнат сега. Мобилизирайте актьорските си способности.

Водолей – Ще имате подкрепата на планетите, затова можете да се заемете с отговорни дела и задачи. Вашата позитивна настройка и желанието да успеете ще помогнат да отхвърлите настрана всички страхове и съмнения. Марс ще ви помогне да се справите с неизпълнената работа и новите задачи, които ще ви възложат. Ще успеете, защото късметът ще бъде на ваша страна и щастието няма да ви накара дълго да чакате. Освен това сте си го заслужили.

Избягвайте да оказвате натиск върху партньора си. Ако искате нещо да направи, а той се бави, затворете очите си. Настойчивостта ви може да ви скара. Свободните Водолеи могат да посрещнат съдбата си в компанията на своите приятели. Възможна неочаквана и хубава изненада.

Риби – Не обръщайте внимание на чуждите успехи и постижения, които ще ви накарат да се съмнявате в себе си. За да премине успешно седмицата, се фокусирайте върху вашите планове и идеи. Доверявайте се на вътрешният си глас. Важно е да се откъснете за малко от активната дейност. Звездната енергия ще помогне да се реализират най-смелите ви планове и да се отървете от страховете на неизвестното. Промените, които се случват в живота ви, ще означават завършването на поредния етап и необходимост да продължите.

Настройте се на вълната на партньора си и сдържайте емоциите си. Докато Венера беше във вашия знак въображението ви рисуваше разни любовни сценарии. Сега вече е в Овен, така че е време да се задействате и да реализирате някои от тези сценарии. Единственият проблем е, че реалността не винаги отговаря на очакванията.