Автор
Астролог - Ивелина Пенчева

Седмичен хороскоп за всяка зодия

Овен – През седмицата ще се проявите като много добри анализатори и стратези. Всяка позиция ще бъде проверявана по три пъти, за да се избегнат грешки и проблеми. Ще вдъхновявате околните. Можете да потърсите нови съюзници или делови партньори. Конфликтите някак си ще ви заобикалят. Ще имате много възможности да се срещнете с приятелите си. Меркурий благоприятства обновяването на старите приятелства. Може да се появи в живота ви отново някой от миналото ви. Венера освен, че засилва вашата привлекателност, ще събуди у вас любовта и страстта, ще съживи отношенията ви, които са се сблъскали с рутината на ежедневието. Пълно разбирателство и топла атмосфера ще царува в тях. Някои от свободните представители на знака могат да попаднат на необичайно стечение на обстоятелствата. Оглеждайте се дали някъде наоколо не се навърта някоя привлекателна личност.

Телец – През новата седмица ще ви се иска да можете да угодите на всички, но не се оставяйте тежестта на проблемите и чуждата вина да ги стоварят върху вас. Бъдете внимателни към Скорпионите, които зад своето поведение крият някакъв собствен интерес. Не пропускайте в свободното си време да се разтоварвате с любимите си развлечения. Това ще ви зарежда с нови сили. След последните изморителни седмици няма да имате много желание да се занимавате с нови задачи, но не ги избягвайте. Опитайте се да направите всичко възможно по най-добрия начин. В средата на периода може да имате проблем със сроковете на изпълнение, проблеми с работата или предателство от колеги. Избягвайте хората, които ви контролират да ви критикуват. В личен план на повечето ще им е доста скучно, освен на онези, които имат тайни любовни връзки, флиртове, които ще бъдат в разцвета си. За нови запознанства сега не е особено подходящ периода. Дори да срещнете някого, отношенията най-вероятно няма да са трайни. Събирайте сили за следващата седмица.

Близнаци – Квадратурата на Слънцето към вашия знак подлага на изпитание вашата увереност и силата на волята ви. Успехът ви ще зависи от вашата способност и желание да противостоите на останалите. Не е изключено да попаднете в ситуация, която да ви застави да се усъмните в своята правота или бъдещият успех на работата ви. Ще трябва да се стегнете и да преодолеете съмненията и раздразнението. Може да изпаднете в конфликтна ситуация с колегите си. Финансовото положение е леко нестабилно. Някои от вас ще се замислят за смяна на работното място. В личния живот мнозина ще ви подухне лек бриз. Не е изключено да се появи някой нов човек или от миналото ви. Вторник и сряда нарастват шансовете на свободните от вас да се запознаят с някого, но останалото време е неподходящо.

Рак – Меркурий е в квадрат към вашия знак и е напълно вероятно да изпитате стрес от получаване на информация, идеи или в общуването. Ще се оскърбите от критика дадена по ваш адрес. Дори да не е отправена конкретно към нас, пак ще я приемете лично. Вие също на моменти ставате много критични към околните (даже малко прекалявате). Вярно е, че не знаете на кого можете да имате доверие и на кого не, но излишно подозрителни не е добре да ставате. Не се съгласявайте с това, което не ви харесва. Получаването на бонус или някакво малко подаръче ще повдигне духа ви. Петък ще е малко напрегнат ден за всички, затова гледайте да го прекарате в уединение. Ако се въздържате да критикувате близките си, в дома ви ще бъде умерено спокойно. В средата на седмицата ще имате добро настроение, но в последните й дни трябва да сдържате емоциите си и да контролирате нервите си. В любовта и семейството засега нещата ще са наред. Временно проблеми не се очаква да има.

Лъв – Ще започнете да получавате резултати от предишна работа или усилия. Има вероятност да направите повече разходи свързани с посрещане на гости или по дизайна на дома. Бъдете внимателни, когато сте зад волана, с никого не се състезавайте. Периодът е благоприятен за развитието на личните отношения, носи възможности за професионалното развитие и подобрението на отношенията с колеги. Венера ви насърчава да проявите чувствата си към партньора си, но професионалните и други отговорности отнемат много енергия от вас, така че ще ви е трудно да съвместите личния живот с работата. Ще ви се разкрият нови източници на ентусиазъм и вдъхновение. В социален аспект ще привлечете нови познати и приятели. Свободните представители на знака ви, ще установят интересен флирт с нов човек чрез Интернет, но да разчитате сега на нещо сериозно не е подходящо.

Дева – Седмицата носи добри възможности за вас, енергийният тонус ще е доста висок. Ще бъдете енергични и активни. Добра финансова стабилност. Досега положените усилия започват да носят първите си плодове. Не се оставяйте обаче да почивате на старите си лаври, а напротив, продължавайте да действате с обновена сила и ясното разбиране за това какво и как да направите. Не е чудно, че тази седмица имате всички шансове да засилите доверието към себе си и да заслужите много похвали. Не си играйте на котка и мишка с околните. Актуални ще са честните и открити отношения. Някои хора ще очакват от вас съчувствие и подкрепа. Помогнете им, но не прехвърляйте на раменете си твърде много чужди проблеми. Не е изключено да възникне борба с конкурент. Избягвайте да носите големи суми пари в себе си. В петък бъдете нащрек във всичко. С вашето очарование няма да ви е трудно да привличате вниманието на противоположния пол. Можем да се порадваме на вашето благополучие. В отношенията ви всичко ще се развива хармонично, но внимавайте да не започнете да изисквате от партньора си повече, отколкото може да ви даде.

Везни – Седмицата ще бъде изключително динамична и успешна. Очакват ви положителни моменти. Ще постигнете високи резултати в работата си. Експериментите са нежелателни, действайте само чрез проверени методи. Някои от вас ще попаднат на добра оферта, над която сериозно ще се замислят. След сряда ситуацията ще се промени осезаемо. Трябва да умеете да се борите, да действате по-предпазливо и да не споделяте мислите и плановете си с никого, освен с най-близките хора. Венера благоприятства партньорските ви отношения, планирането на съвместни развлечения. В любовта ви се препоръчва да направите нещо нестандартно за партньора си, нещо, което не очаква от вас. Така изненадата ще бъде голяма и приятна. Взаимно ще преживеете нещо вълнуващо. Струва си да опитате. На свободните представители на знака нови запознанства сега не се препоръчва да търсят. Въпреки това пак е възможно да се създаде ситуация на флирт, но само толкова.

Скорпион – През настоящата седмица всичко продължава по план. Ретроградното движение на Юпитер във вашия знак, ще започне да ви връща постепенно към миналото и често ще изпадате в меланхолично и носталгично настроение, което с усилие на волята обаче трябва да преодолеете. Живейте в настоящето, не в миналото. Добре е да не се оставяте на това влияние. Всичко, което е трябвало да получите от него, вече сте го намерили. Сега е по-важно да използвате този житейски опит, а не да се връщате към миналите ситуации. В следващите дни бъдете по-учтиви в отношенията си с по-възрастни и по-влиятелните хора. В петък се пазете от неприятности. В любовта по план нищо не се случва, затова можете да импровизирате нещо. Някои ще преминат през изпитание на връзката си и проверка за силата на чувствата, но това само ще укрепи още повече отношенията. Отнасяйте се със спокойствие към излишната емоционалност на партньора си и така мирът лесно ще бъде възстановен.

Стрелец – Седмицата ще е успешна, но въпреки всичко, някои ще почувстват меланхолия. Събитията могат да се сменят бързо като на калейдоскоп. В рамките на часове можете да получите както комплименти, така и остри критики. В петък бъдете внимателни и предпазливи. Енергията на този ден не е благоприятна. Бъдете в компания само с хора, с които сте на една вълна. В петък и събота мислете повече за себе си, а не за другите. Избягвайте да поемате по-голямо натоварване, отколкото можете да поемете. Квадратурата на Марс към новолунието може да ви вкара в стресова ситуация като най-засегнати ще бъдат родените през третата десетдневка. Въпреки че сте заети с професионалните и семейни дела и нямате много време да обърнете внимание на партньора си, Венера ще се погрижи за вашите отношения, ще започне да повишава температурата на чаршафите ви. За нови запознанства и отношения сега не е много удачен периода.

Козирог – Отпуснете се! Тайната на успеха през седмицата не е в напрегнатите мускули и стиснатите зъби, а в запазването на спокойствие. Колкото по-позитивно възприемате това, което се случва, толкова по-правилни ще бъдат вашите решения. По-лесно е да се каже, отколкото да се направи, но все пак се опитайте. Във финансов план вашите възможности не са толкова големи, колкото ви се иска, затова се старайте да не правите големи покупки. На работното място не е изключено да се появи „нов началник”. Бъдете внимателни, когато сте зад волана, тъй като особено към края на седмицата ще ви дразнят другите участници в пътното движение и не бива да изразявате негативните си емоции чрез резки изпреварвания, бибиткания, псувни. Старайте се самите вие да не нарушавате правилата на движение. За съжаление тази седмица не предразполага към големи успехи в любовта. Венера даже може да повиши напрежението в отношенията.

Водолей – В началото на седмицата направете кратка пауза, защото ще усетите лека отпадналост. Някои от вас не се чувстват добре и не изглеждат добре, живеят ден за ден. Енергията на периода е такава малко потискаща, но въпреки това се опитайте да се вземете в ръце. Излизайте повече сред природата, правете си разходки на чист въздух, срещайте се с приятели – всичко това ще ви повлияе благотворно върху светоусещането и настроението. Голяма е вероятността да срещнете хора, които отдавна не сте виждали. Не е време да хвърляте излишни пари на вятъра. Някой близък човек или приятел ще има нужда от вашата помощ. При влюбените, Венера ще започне да прогонва всичките ви черни мисли и ще ви подтиква да се наслаждавате на всички удоволствия на живота. Ще виждате всичко в по-ярки и светли цветове, а дребните недостатъци на партньора ще престанат да ви дразнят. Тази седмица не е подходящо време за търсене на партньор в живота и свободните Водолеи сега могат да си дадат почивка и да се отдадат на други занимания.

Риби – Всичко, което сте планирали, ще се реализира със знак плюс. Първата половина на седмицата ще е успешна и стабилна, но след това макар и малки, но все пак неприятности, ще се появят на хоризонта, с които ще трябва да се борите. Не се препоръчва да правите важни и големи покупки. При възможност избягвайте да пътувате. Пазете се от настинка, сега лесно можете да се разболеете. Независимостта ви ще бъде ключово понятие. За да я запазите сте готови с всички сили да се борите. Постарайте се да се държите далеч от роднини, които обичат да дават полезни съвети за всякакви случаи. Могат да повлияят и на вашите лични отношения и да внесат излишно напрежение в тях. Бъдете самите вие по-внимателни и търпеливи към партньора си, особено последните три дена от седмицата. Минутите на медитация могат да ви помогнат да откриете истинските си нужди. Погрижете се да запазите спокойна обстановката. Купидон вече е приготвил подаръци, но само за някои от свободните представители на знака ви.