Автор
Ивелина Йорданова

Романтика за Скорпиона, успехи за Козирога

Овен- Днес действия ви ще бъдат решителни, смели и ефективни. Вашият подход за решаване на проблемите ще предизвика недоумение в мнозина от околните. Хора със средностатистически ум няма да могат да ви разберат.

Телец-
В днешния ден интелекта ще властва над чувствата ви. Чувствате се здраво стъпили на земята. Действията ви ще дадат добър резултат, само в случай, че не причиняват вреда на никого. Подходящо време за културни мероприятия.

Близнаци-
Благоприятен период за разширяване на хоризонтите, за изготвяне на планове за бъдещето, става и за почивка, особено ако всичко това се прави с любим човек. Избягвайте сблъсъци и конфронтации, последната дума няма да бъде ваша.

Рак- Днес ще трябва енергично да използвате плавниците си, за да избягате далеч от необходимостта да отговаряте за грешките на другите. Не се правете на герои или спасители - вашата саможертва няма да бъде оценена.

Лъв-
Днес ще е засилен интереса ви към светският живот. Ще се появи желание за общуване с хората, за срещи с познати, за установяване на нови запознанства. Но бъдете повече предпазливи и внимателни в контактите си сега.

Дева- Вероятно ще имате да решавате не малко проблеми, при това се препоръчва да действате самостоятелно, без да очаквате странична помощ. Ще постигнете добри резултатите, ако бъдете упорити и настойчиви.

Везни- Днес не се препоръчва да правите шопинг. Парите и виесега са две несъвместими неща. Способни сте с главоломна бързина да стопите паричните си запаси. Разбира се ще чувствате леко угризение, че трябва да се икономисва, но за вас това ще се окаже доста трудна задача.

Скорпион- При някои от вас ще се появят отлични идеи, свързани с дългосрочни проекти. Сега обаче се нуждаете от романтични емоции, срещи, развлечения и почивка. Всичко това ще ви помогне да възстановите силите си и да прекарате прекрасни моменти с хората, които са ви скъпи.

Стрелец- Добре е днес да съставите по-отрано плановете си. Колкото по-организирани и дисциплинирани бъдете, толкова по-малко влияние ще ви окажат неблагоприятните тенденции. Откажете се от спонтанните покупки и импулсивните действия.

Козирог- Благоприятен ден за всякакви земни дела. Претендирайте обаче само за това, което сте заслужили. Не се стремете към лесен успех, той може да стане предшественик на големи проблеми. Здравето може да ви създаде проблеми.

Водолей-
Денят не е лош, но жизнения ви потенциал е леко занижен, затова не е изключено да се почувствате претоварени или уморени. А също се повишава и вашата чувствителност към страничните влияния. Лесно ще попивате чуждата енергия.

Риби- Денят носи особена енергия, но няма да донесе значителни събития. Не е желателно да харчите големи суми пари. Може да получите упреци за проявено лекомислие. От романтичните похождения е добре временно да се откажете.