Автор
Астролог - Ивелина Пенчева

Романтичен ден за Близнаците

Овен- Вашата жизнена енергия е в неустойчиво състояние, следете си кръвното налягане. Избягвайте да давате съвети и мнения на останалите. Вероятни са изпитания в отношенията с членове на семейството ви, сексуални трудности.

Телец- Денят носи смесени тенденции. Избягвайте контактите с недоволни и скучни личности. Не допускайте да бъдете резки в отношението с близките си хора. После ще съжалявате, че сте ги нагрубили. Вашата студенина и прояви на безразличие също ще ги наранят.

Близнаци- Днес ще бъдете прекалено любознателни, романтично настроени и влюбчиви. Проблеми в къщи с бързо преминаващ характер. Възможни разногласия с жени. В работата се стремете да правите всичко по своему, свободно и независимо.

Рак- Хората от близкото обкръжение ще имат най-голямо значение за вас. Отношенията с по-възрастни родители, роднини ще са затруднени. Възможно е да избухнат разногласия. Вашите силни желания ще трябва да се регулират с помощта на клапана за самоконтрол.

Лъв- Личните отношения имат най-голямо значение за вас в този момент. Лесно ще възникват караници и спорове около вас. Финансите ще станат повод за безпокойство и тревога. Командировките ще разширят вашите възможности.

Дева- Възможно е да изпитате вялост, духовна апатия, физическа умора, затова си отделете малко повече време за себе си. За предпочитане е уединението. При вас ще има вътрешно творческо горене при отсъствие на външна инициатива.

Везни- Изпълнени ще бъдете с оптимизъм и ентусиазъм. Ще се чувствате отговорни за всичко случващо се в радиуса на вашето влияние. Ще се срещнете с някой, който ще играе ролята на духовен наставник или учител за вас.

Скорпион- За вас има значение признанието от страна на другите хора. Проявявате малко повече от нормалното честолюбивост и амбиция. В някои моменти на избухливост, трудно ще се контактува с вас.

Стрелец- Някои ситуации случващи се във вашето обкръжение ще ви заставят да се замислите за много неща като например за смисълът на живота. Неправилното водене на сметките и разточителността ще доведат до финансови проблеми.

Козирог- Вашите интереси се въртят около всичко ново и перспективно. Живеете за бъдещето, забравяйки, че сте в настоящето. Обърнете повече внимание на децата, възможно е да са им се появили проблеми, които не забелязвате.

Водолей- Днес ще бъдете многолики и загадъчни. Възможно е дори да станете на моменти прекалено дръзки. Ще сте подвластни на рязка смяна в настроението и самочувствието. Тогава тежко им на хората, които ще са близо до вас.

Риби- Старайте се да не проявявате лекомислие в делата си. Неконтролируемите и недостатъчно обмислени изблици на емоции или действия ще ви създадат проблеми и ще срещнете като ответна реакция агресивността на външният свят.