Автор
Астролог - Ивелина Пенчева

Рибите днес са щастливи, Козирозите - безгрижни

Овен- Има голяма вероятност сами да успеете да си решите някакви проблеми. Не бъдете твърде настойчиви по отношение на своите виждания. Ще мине малко време и ще трябва да признаете, че позицията ви е неправилна.

Телец- Не е добре да сте толкова крайни в убежденията си. Бъдете отворени да чуете и нови предложения и идеи, които могат да се окажат доста по-полезни. Осъзнайте, че се държите прекалено властно и собственически към любимия човек.

Близнаци- Заредени сте с достатъчно енергия и оптимизъм. Доброто настроение ще ви бъде спътник. Само вашата разсеяност може да ви създаде неудобство. Добре ще е да се сдържате да влизате в спорове, особено със съседи.

Рак- Денят обещава да бъде положителен. Главният план за днес е да прекарате спокойна почивка съвместно с членовете на семейството. Това ще ви подейства като лечебен балсам и скоро ще възстановите емоционалното си равновесие.

Лъв- Неделният ден ще ви подари една скъпоценна почивка. Ще се избавите напълно от натрупаната умора от напрегнатото ежедневие. Предоставяйки си необходимата релаксация, ще започнете да се замисляте и за вътрешният си свят и душевните си потребности.

Дева- Ще бъдете непоследователни в намеренията си. Отначало ще търсите тишината, после и тя ще ви омръзне и ще потърсите „хляб и зрелища” от близките си. За да изпълнят желанието ви, може да ви изведат на пицария, на кафе или друго мероприятие.

Везни- Днес ще започнете да определяте плановете си за идните дни. Вие ще бъдете добри импровизатори и може да действате в някои случаи инстинктивно. Няма да позволите на близките си да ви се противоречи в нищо.

Скорпион-
Днес може да се очаква да бъдете много сприхави. Ще ви занимават отново някакви тайни свързани или с вас, или с другите. Силни чувства ще ви завладеят при стечение на определени обстоятелства.

Стрелец- Без особен ентусиазъм ще се отнасяте към различните предложения и идеи на близките си. Може и да се съгласите на нещо, но без нужното желание от ваша страна. Виртуалният свят ще ви спаси от еднообразието и скуката.

Козирог- Може да получите покана от приятели да отидете на гости или да се срещнете някъде навън. Така или иначе този ден се препоръчва да прекарате весело и безгрижно. Желателно е поне малко да промените външния си вид. Ако пък не желаете промяна, облечете поне нова дреха.

Водолей- Най-вероятно ще ви дойде на ум нещо оригинално, благодарение на което ще можете да развеселите не само себе си, но и близките си. В този ден всякакво натоварване е противопоказно. Решавайте задачите си както се казва с „малко кръв”.

Риби- В този ден ще бъдете весели и непосредствени като никога. Даже няма да забележите, че вашият партньор е станал на криво сутринта и настроението му не е толкова положително като вашето. В резултат на някоя ваша шега, може дори да ви измърмори да го оставите на мира.