Автор
Астролог - Ивелина Пенчева

Риби, време е за уединение с любимия човек

Овен- Имате потребност от изява на собственото Аз, но това може да ви подбуди да демонстрирате достойнствата си на показ. Чувството ви за хармония ще бъде загубено в този ден. Вашите изтънченост и елегантност могат да отстъпят място на по-грубите обноски.

Телец- Имате всичко необходимо, но не трябва да го приемате за даденост. Ще откриете как да приложите незабележимата, но мощна сила на вашите способности. С помощта на околните ще намерите отговорите, които търсите.

Близнаци- Засилва се стремежът ви за общуване. Вие обичате да говорите, а сега планетарното влияние увеличава това желание. Пазете се от собственото си лекомислие, което може да ви стане враг номер едно.

Рак- Днес отново ще оглавявате списъка на особите, отличаващи се с противоречивия си характер. Има толкова много занимания, които изискват пълното ви внимание и непосредствено участие.

Лъв- Картата ви за днес препоръчва да бъдете въздържани в думите и постъпките! Само така ще избегнете опасността от грешни ходове поради импулсивност и необмисленост. Не се претоварвайте нито физически, нито психически.

Дева- Днес имате доста важни задачи за свършване. Не се опитвайте да манипулирате останалите. Спестете си нервите да влизате в напълно излишни спорове и си подсигурете сладко спокойствие.

Везни- Денят може да донесе малко объркване, но постепенно всичко ще си отиде по местата. Не се отдавайте на празни мечти и желания, а погледнете по-сериозно и реалистично на действителността.

Скорпион- Ако имате проблеми в отношенията си с близките роднини, семейството, то през днешния ден можете да се възползвате и да ги изгладите. Трудно е да започнете, но после ще ви достави удоволствие.

Стрелец- Засилват се творческите ви способности, интуицията и сексуалността. Денят подхожда за комуникации, телефонни разговори, уреждане на документация, установяване на контакти. Възможни проблеми с жени.

Козирог- Ако имате разправия или спор с близък приятел, не го насилвайте да приеме вашата истина. Оставете го на спокойствие, а той сам ще осъзнае своите недостатъци и ще се опита да изкупи грешката си.

Водолей- Благоприятна е всяка работа и комуникация с хора близки на вас по дух и разбиране. Въздържайте се от неуместни желания през този ден. Съпружеските отношения ще бъдат хармонични.

Риби- Вие сте любящи, топли и отзивчиви към жестовете на другите. Благоприятно време за връзките ви и приятелствата ви. Препоръчва се уединението с любим човек, избягвайте засилените контакти.