Автор
Астролог - Ивелина Пенчева

Риби, отделете време за любимите хора!


Овен- Сега нямате никаква възможност да повлияете на развитието на ситуацията. Каквото и да правите - няма да помогне нищо. Може по-скоро да навредите. Неволно бездействие. Умейте да чакате. Търпението е най-важното качество на човека.

Телец- Днес може да сте без настроение. Възможни проблеми със здравето - меланхолия, настинка, стомашни проблеми. Трудности на работното място поради липса на творческо мислене. Енергията на деня благоприятства уединението и пасивността.

Близнаци- На някои ще им се наложи днес да правят избор, който никак няма да е лесен. В делата си може да сте изправени пред препятствия и колкото по-активни бъдете, толкова повече ще срещате съпротивата на околната среда.

Рак- Вие се борите със себе си и с вашите страхове, но от тази неравна борба ще излезете победител. Някои ще бъдат предразположение към депресивно настроение. Бъдете внимателни и мислете три пъти, преди да предприемете някакви по-сериозни стъпки.

Лъв- Периодът носи смесена енергия и не предразполага към успех. Опитите да решите сложни проблеми остават безуспешни. Не се оставяйте да ви завладеят лошите чувства и не си го изкарвайте на околните. Препоръчва се повече пасивност, по-малко действия.

Дева- Днешният ден може да бъде малко по-напрегнат. По-чувствителните и лабилни натури ще изпаднат в емоционално разстройство. Ако някъде пред някого сте сбъркали, сега е подходящият момент да потърсите прошка. Избягвайте да влизате в конфликт с партньора си.

Везни- Денят изисква пасивност в действията и уединение. Всичко, което се случва днес възприемайте без много емоции. Те могат да повлияят на самооценката ви. Благоприятно е за укрепване на семейните връзки и за занимания с домашните дела.

Скорпион- Денят има двойствена характеристика - позитивна и негативна едновременно, затова не предприемайте нови действия. Задоволете се с нещо, което няма да ви натоварва, няма да изисква допълнително умствено и физическо усилие.

Стрелец- Днешният ден не може да се нарече многообещаващ. Препоръчително е да не поемате много задачи, а само такива, които не изискват много усилия. През втората половина на деня намаляват позитивните тенденции, така че бъдете предпазливи.

Козирог- Възможно е през днешният ден да са напрегнати отношенията с колегите ви и/или да възникнат някои проблеми за разрешаване. За да се предпазите от конфликти, бъдете умерени в поведението си, сдържани в думите си и не давайте воля на емоциите си.

Водолей- Денят е подходящ за уединение, почивка, интелектуални занимания, работа, която не изисква усилия. Всяка неправилна стъпка е рискована. Помислете няколко пъти преди да вземете решение или да предприемете нещо. Бъдете бдителни, слушайте повече, говорете по-малко.

Риби- Днес избягвайте да се впускате в импулсивни действия. Внимателно премисляйте нещата по няколко пъти. Отделете време на семейството, за общуване с по-възрастни родители, роднини. Може да потърсите прошка или да оправите някоя грешка.