Автор
Астролог - Ивелина Пенчева

Риби, днес се отдайте на мечти и романтика

Овен – Днес приятелските отношения или външната социална дейност могат временно да бъдат пожертвани заради семейните връзки или битовите нужди. Тези, които си търсят партньори, нека днес не бъдат импулсивни и да не предприемат нищо.

Телец – Днес голяма роля за вашето самочувствие и настроение ще играе общият емоционален фон. За някои Телци, любовните взаимоотношения ще бъдат напрегнати, затова е по-добре да избягвате близкото общуване.

Близнаци – Днес трябва да отделите повече внимание на семейните връзки, домашното положение, деца, партньори. Думите ви сега имат голямо влияние върху другите хора, така че първо мислете, преди да говорите.

Рак – Луната прави събитията от деня динамични. Можете да получите покана от приятели да направите нещо необикновено. Вие сте готови да вдъхнете нов живот на обичайните обстоятелства, мислите нестандартно и вдъхновявате другите да правят същото.

Лъв – Днес Луната благоприятства скритите дейности. В такъв ден е по-добре да пазите тайните си за себе си. Ако някой поиска да му разкриете някоя от тях, отклоните вниманието му с уклончив отговор и с мистериозна усмивка. Вашите недоброжелатели също са активирани, бъдете бдителни.

Дева – Луната увеличава вашето самочувствие и общият жизнен тонус. Денят е напрегнат в психологически план. По-добре го прекарайте в средата на близки хора и приятели, избягвайте останалите.

Везни – Днес някакво събитие може да отключи вашата сантименталност и спомени. Вероятно съдбата сама ще ви направи подарък и едно от препятствията на вашия път ще изчезне. Може да имате усещането, че нещо във връзката ви не е наред, но това е само временно настроение, причинено от неблагоприятни астрологични тенденции.

Скорпион – Днес усещането ще ви подскаже, че определен етап вече завършва и е време да помислите за по-нататъшното развитие на събитията. Може би вашата прекомерна независимост и самодостатъчност ще предизвика объркване и раздразнение у партньора ви, които трудно ще потисне. За свободните Скорпиони ситуацията може да се развие напълно непредсказуемо.

Стрелец – Денят е емоционално зареден. Подходящ момент за символично сбогуване с елементите на миналото. За да бъде щастлив за вас, препоръчва се да се откъснете от външната суета и да мислите повече за духовните, а не за материалните ценности. Може да преживеете прозрение или катарзис, които да повлияят на вътрешното ви състояние.

Козирог – Ако искате да докажете нещо на някого, правете го по-спокойно и аргументирано. Днес е по-добре да не поемате никакви инициативи. В живота на човек, който е важен за вас, нещо важно ще се случи в този ден, но не е задължително да иска да го сподели веднага с вас.

Водолей – Днес не се стремете да излизате на първи план. Самочувствието, отговорностите и задълженията или други фактори ще ви попречат да изразявате ясно мислите си и да издържите до край ролята, която сте поели. Възможно е да проявите прекалена емоционалност.

Риби - Днес мнозина ще се отличават със своята пасивност, но това сега не е проблем. Докато сте в пауза, позволете си да помечтаете, да се потопите в света на виртуалната реалност, в света киното или музиката или романтичните преживявания. Така ще получите стабилен източник на вдъхновение.