Автор
Астролог - Ивелина Пенчева

Раци, отдайте се на заслужена почивка

Овен – Добрата почивка днес е особено важна след доста стресиращия период. Без нея физическото и емоционалното състояние няма да са на нужното ниво. Затова не планирайте нищо, което може да ви умори допълнително.

Телец – Подходящо време да се заемете със семейните дела – дали да го прекарате с децата и близките, да останете по-дълго в леглото и да помързелувате, или пък да почистите къщата - това е мястото, където усилията ви ще бъдат най-ефективни. Ако пък отдавна планирате да направите разходка извън града, то днес е идеалният ден за това. Не ограничавайте желанията и стремежите си.

Близнаци – Не си давайте вид, че домашните дела ви носят само положителни емоции и се явяват най-привлекателното нещо на света. На моменти ставате прекалено взискателни и критични към партньора и близките си, затова намаляват шансовете да ви помогнат на работата.

Рак –
Отдайте се на заслужена почивка. Отдъхнете си, съберете сили. Може да ви се струва, че другите не ви харесват - всъщност това не е така. Не се оставяйте да ви завладеят разни съмнения. Всички затруднения са временни и скоро ще отминат.

Лъв – Вие сте сговорчиви, уравновесени и спокойни. Нищо не може да ви извади от това състояние – нито чуждите емоции, нито малките незначителни случки. А по-големи не се предвиждат. Животът ви е тих и спокоен. Считайте, че имате почивка от ежедневните бури.

Дева –
Внимателно и акуратно правете това, което сте планирали. Набележете си реални, земни задачи като почистване на къщата, ремонтна работа, ръкоделстване, но само ако ви носи удоволствие. Ще имате нужда и от подкрепление.

Везни – Дом, семейство - това е, което ви вълнува точно сега. Там се чувствате добре и спокойно. Каквото и занимание да подхванете, влагате сърцето си и творческо въображение. Днес нещата ще ви се нареждат добре.

Скорпион –
Не винаги ви е лесно да намерите общ език с другите. Хората, дори и най-близките, често разбират неправилно думите и действията ви. Сега обаче това няма да доведе до сериозни спорове. Може да възникнат само малки разногласия, които бързо ще приключват.

Стрелец – Възприемайте положително обстоятелствата в живота си, независимо от това как ви изглеждат в момента. Живейте и се радвайте. Фортуна сега е на ваша страна. Честност, безпристрастност, благоприличие, това е към което трябва да се придържате.

Козирог –
В любовта всичко ще е наред, ако не бъдете егоистични по отношение на партньора си. Точно днес може да ви обхване силно желание да захвърлите всичко и да отидете някъде другаде, да смените обстановката.

Водолей –
Не стойте без работа, правете нещо интересно. Това ще ви отърве от мрачните мисли, неприятните спомени, които от време на време ви заливат. Не споделяйте личните си тайните с нови познати: такава откровеност може само да ви навреди.

Риби –
Някои от вас ще са в мрачно настроение, без особена причина. Може би ви действа времето или нещо друго. Имате нужда да преосмислите някои неща на спокойствие, преди да започнете да предприемате нови действия.