Автор
Астролог - Ивелина Пенчева

Раци, днес съдбата ви е подготвила любовни приключения

Овен - Не смесвайте бизнес интересите с и личните, не позволявайте на вашите симпатии и неприязън да повлияят на решенията за работа. Много добре знаете, че не може винаги да става това, което искате, но неразбориите и проблемите не ви плашат особено и продължавате да изпитвате повече увереност и надежда в утрешния ден.

Телец - Не се опитвайте да решавате всички проблеми наведнъж, действайте постепенно, стъпка по стъпка преодолявайте препятствията. Добре прекараното време в компанията на членове на семейството - уютна домашна обстановка и вкусна храна, може значително да повиши духа ви.

Близнаци - Обстановката около вас е почти благоприятна. Интересни и неочаквани обрати на съдбата могат да променят бъдещето ви към по-добро. Ще се увеличи кръгът на вашите познати. За да дадете обаче шанс на всичко това да се случи, не се задържайте дълго време в къщи.

Рак - Хората около вас трудно ще следват и изпълняват вашите подсъзнателни желания, ако не им обясните ясно какво точно искате и очаквате от тях. За някои късметлии съдбата подготвя любовни приключения и приятни преживявания.

Лъв - Добър ден да завършите старите дела, но не и за започване на нови. Поради ниският жизнен тонус на някои ще са им необходими много усилия за достигане на положителни резултати. Днес ще се проявите като истински дипломати и ако се наложи да преговаряте, ще успеете да постигнете успех.

Дева - Днес ще бъдете по-ангажирани с личните си работи. Не бързайте да споделяте радостни новини с хора, които не споделят настроението ви. Избягвайте да правите обещания, които няма да можете да изпълните. А ако вече сте се ангажирали - изпълнете ги.

Везни - Създайте си положителна настройка. Денят е благоприятен за романтично общуване с представители на противоположния пол. Бъдете внимателни - възможни са неочаквани разходи поради стечение на обстоятелствата.

Скорпион - Днес нещата ще ви се получават лесно, набелязаните задачи ще успеете да свършите. Съдбата е подготвила за някои Скорпиони приятна изненада. Звездите ви насърчават да общувате сега повече. Ключът към успеха ще бъде намерен с помощта на стари връзки и познанства.

Стрелец - Днешните обстоятелства няма да се стекат много добре за всички. Ако имате да вършите някаква работа, която не ви е по сърце, то не се насилвайте. Оставете я за друго време. Подредете деня по приоритети.

Козирог - Звездите ви даряват такова положение, при което няма да съществуват препятствия пред поставените ви цели. Въпреки че не е много висок енергийният ви потенциал, ще можете да противостоите на всякакви трудности.

Водолей - Днес много от енергийните ви ресурси могат да ви отидат за решаване на битови проблеми. Обърнете се за подкрепа към близките си, обсъдете с тях възможностите. Вземете съвместни решения. Добре ще е да се откажете от употребата на алкохол.

Риби - През този ден може да се притесните или да се развълнувате от нещо. Старайте се да успеете да се справите с емоциите. Възможно е днес да се появи някой, който ще прояви внимание към вас. Включете разума си и не се оставяйте само на сетивата да ви водят.