Автор
Астролог - Ивелина Пенчева

Проблеми за Телците, удоволствия за Водолеите

Овен - Днес ще бъдете доста сръчни и ще можете да правите по няколко неща едновременно. Но не развивайте дейност рано сутринта: в този момент успехът на вашите маневри е съмнителен. Всичко, което е необходимо е да забравите за условностите и да се възползвате от обстоятелствата навреме.

Телец – Основната част от ден ви ще бъде заета с настоящите проблеми. За да не се превърне денят в безкраен конвейер и за да нямате усещането, че се въртите като катеричка в колело, струва си да започнете още от сутринта с вълна от положителни емоции.

Близнаци – На този ден е по-добре да живеете в режим "тук и сега", често да се вслушвате в сигналите на вашето тяло. Спонтанността в разумните граници е добра. Лесно ще понасяте умереното физическо и интелектуално натоварване, но не си поставяйте супер задачи. Не е изключено роднини да искат да се месят във вашите лични отношения.

Рак – Сутринта може да премине в пасивен режим, но през деня ви очакват разговори, пътуване, срещи или друго събитие, което изисква обратна връзка с външния свят. Не е желателно да губите контакт с приятели и познати, а ако го загубите е добре да се възстанови.

Лъв – Днес използвайте по-активно своите комуникативни и интелектуални възможности. Астрологичните влияния благоприятстват укрепването на връзки и всякакви съюзи. Тези, които имат скорошно запознанство, могат да бъдат тествани от съдбата за издръжливост и сила.

Дева – През първата половина на деня може да имате минута романтика или миг удоволствие, но през втората половина на деня, на преден план ще минат деловите задачи. Най-важните теми са свързани с актуализации и преодоляване на трудностите. Не вземайте важни решения, свързани с личния живот.

Везни – Възможно е в личния ви живот да има истински хаос. Ако връзката ви не може да се нарече идеална, възможно е да бъдете изкушени да намерите любов настрани. Каквито и да било действия да предприемете днес, те трябва да бъдат внимателно обмислени.

Скорпион – Денят си има една тънкост: звездите ви съветват да се вслушвате по-внимателно в другите и да следите новините, но да не бързате да изразявате собственото си мнение. В личен план ще е трудно да избегнете спорове с обекта на вашата любов, тъй като има вероятност да възникнат недоразумения.

Стрелец – За много Стрелци този ден може да бъде време на положителна промяна. Тези, които са сами трябва да обръщат повече внимание на приятелите, които ги заобикалят всеки ден. Отделете повече време за изграждане на уют в дома или на работното място.

Козирог – Този ден е малко вероятно да бъде богат на изненади в сферата на любовния живот. Възможно е между вас и вашата половинка да има затишие. За тези, които са сами, това ще е време, когато е възможно и необходимо да се изгради основата за дългосрочни взаимоотношения.

Водолей – Днес да бъдете активни ще е истинско удоволствие за вас. Няма да срещнете препятствия. Хармонията обаче ви е гарантирана, само докато претенциите ви не са твърде високи. Благоприятно е за личните ви отношения.

Риби – Сутринта може би ще ви е трудно да разберете сами чувствата си. Ако бъдете уязвими и раними, това ще усложни общуването с вас. И обратното, ако сте изпълнен с жизненост и чувство за хумор, всичко ще е удоволствие. Не предприемайте дела, важни за вас.