Автор
Астролог - Ивелина Пенчева

Овни, започва нов благоприятен етап за вас!


Овен – Сега е много добро време. Ще можете с нови сили да се захванете за всичко. Опитайте се да прекарате повече време с любимия си човек. От общуването ще получите допълнителна доза положителни емоции. Не разваляйте отношенията си за изясняване за дреболии.

Телец – Денят е благоприятен за вас в почти всички отношения. Не трябва да възникват проблеми. Можете да разчитате на старите си връзки, които ще открият пред вас нови перспективи. Затова не се опитвайте да избягвате срещи и разговори със стари приятели.

Близнаци – Ще имате усещането, че животът ви е в застой. Денят няма да се отличава с голямо разнообразие. Но това не е причина да изпадате в хибернация. Приемете, че получавате малка пауза, за да натрупате сила и отново да се гмурнете навътре във водовъртежа на събитията.

Рак – Денят ви може да бъде много ползотворен. Своевременно ще изпълнявате вашите планове и задачи. Но не увеличавайте задълженията си и не се натоварвайте прекалено много. Сега обърнете внимание на вашето здраве. Всяко неразположение не трябва да се оставя без внимание.

Лъв – Няма нищо лошо за предстоящия ден. Вие ще бъдете в приповдигнато настроение и ще можете да изкарате уикенда добре. Обръщайте внимание на вашето здраве. И ако чувствате дори леко неразположение, то не губете време и се заемете с профилактика, за да не се разболеете и да не останете в леглото.

Дева – Опитайте се да планирате за този ден колкото се може повече приятни неща за себе си. Може би си заслужава да се срещнете с хора, които са скъпи за вас, но по някаква причина не сте ги виждали от дълго време. Някои ще решат да пътуват до роднини в друго населено място, други ще искат да прекарат времето в приятна компания.

Везни - Денят ще мине незабелязано. Ако няма нещо належащо, отложете изпълнението му за други дни, а сега се отпуснете и се отдайте на заслужена почивка. Избягвайте да започвате изясняване на отношенията. Кажете „майната” му на всичко.

Скорпион – Квадратурата на Слънцето с Марс подготвя изненади за вас. За да се преодолеят всички препятствия, е необходимо да се поддържа мобилност, да се организирате по-добре и да се намерят творчески решения на евентуалните проблеми.

Стрелец – Бъдете внимателни, когато вземате важни решения. Опитайте се да изхождате само от личните си възможности. Ако забележете, че любимия човек не е в настроение, заредете го с позитивна енергия.

Козирог – Със сложни дела не се захващайте сега, освен ако нямате надеждни помощници. В отношенията си с близкия ви човек, покажете повече отстъпчивост. Особено се нуждае от вашето разбиране и внимание сега.

Водолей – Денят обещава да бъде успешен, ако не изпаднете в плен на отрицателните емоции. Опитайте се да намерите приятно занимание, което ще ви позволи да избягате от негативните мисли. Това е подходящо време да общувате с приятели.

Риби – Време е да отделите семената от плявата. Ако не го направите сега, в бъдеще ще трябва да приемате ударите на съдбата. Бъдете внимателни към новите хора, които се появяват в живота ви. Скоро те могат да се окажат не случайни персонажи, а да играят главна роля в него.