Автор
Астролог - Ивелина Пенчева

Овни, задава се нова любов!

Овен – Взаимоотношенията между влюбените се развиват бързо и в посока, която не може да не ви радва и двамата. Ново увлечение ще направи живота на самотния Овен да искри в нови цветове, ще се превърне в източник на оптимизъм и увереност.

Телец –Този ден е подходящ за решаване на финансови въпроси, сключване на сделки; да правите инвестиции и покупки. Необходимо е да слушате интуицията си - тя ще ви даде изключително правилни насоки. Лесно можете да се увлечете по някого, но не губете ума си.

Близнаци – Този ден обещава да ви зарадва с приятни преживявания от романтично естество. В сферата на положителните тенденции се намират и семейните отношения, така че общуването с близките ви хора, ще повиши настроението. Избягвайте многолюдните места.

Рак – Обикновено сте доверчиви, което може днес да не се окаже толкова добре. Професионалните въпроси е препоръчително да се решат самостоятелно. Съветите отстрани сега едва ли ще бъдат толкова полезни и своевременни.

Лъв – Денят ви ще е успешен, макар че предстои да свършите доста работа. В професионалната сфера решаващите действия, дори някои рисковани дела, ще доведат до отличен резултат. Не се опитвайте да се придържате към по-ранните планове: ситуацията се променя бързо и трябва да се адаптирате към нея.

Дева – Ден на спокойна и ползотворна работа, реализиране на стари планове и появата на нови идеи. Вашите съзнателни и предпазливи действия ще донесат очаквания резултат, а действията, извършени под въздействието на емоциите, ще способстват за появата на нови възможности.

Везни – Партньорът ви е снизходителен към вашите слабости, но понякога твърде капризен – отнасяйте се към това с хумор, не е нужно от малки недоразумения да създавате поводи за кавги. Творческите натури ще намерят нов източник на вдъхновение.

Скорпион – Вие сте склонни да се поддавате на провокации и да отдавате голямо значение на думите на непознати хора. Опитайте се да реагирате спокойно на критиките, не влизайте в конфликти напразно. Има вероятност да срещнете случайно човек, когото отдавна не сте виждали.

Стрелец – Професионалните въпроси се решават без бързане: имате достатъчно време, за да прецените сегашната ситуация и да изготвите план за действие. Вероятни малки парични постъпления, възможни са приятни изненади от стари приятели.

Козирог – Пазете здравето си: намаляването на жизнения потенциал може да доведе до изостряне на хроничните заболявания. Атмосферата в семейството ще бъде доста благоприятна и няма основание за караници с партньора ви, освен ако не сте прекалено придирчиви.

Водолей –Днес ще бъде трудно за вас правилно да прецените възможностите си, както и рисковете, свързани с определени инвестиции. Възможни проблеми в отношенията с колегите и ръководството, спорове, които няма да имат конструктивен характер. Не е препоръчително да започвате работа по съвместни проекти, особено ако имате второстепенна роля в изпълнението им.

Риби – Успешен ден, който ще бъде изпълнен с малки и големи радости, успехи и победи. Добре ще преминат романтичните срещи, както които са планирани по-рано, така и импровизираните. По-леките увлечения имат шанса да прераснат в нещо по-сериозно, но не винаги можете да прецените правилно човека, към когото имате чувства.