Автор
Астролог - Ивелина Пенчева

Овни, сега е вашето време! Флиртувайте и съблазнявайте!

Овен – Изпълнени сте с оптимизъм и увереност в себе си. Това неминуемо ще привлече вниманието към вас. Свободните представители на знака могат смело да флиртуват и да съблазняват. Ако имате партньор, опитайте се с нещо ново и вдъхновяващо да го заинтригувате. Пригответе специална вечеря.

Телец – Вашата упоритост ще играе против вас. Бъдете по-добри към любимия човек, той ще го оцени. Хармония във връзката се очаква при тези двойки, при които отношенията са равнопоставени и никой не се опитва да доминира. Търсенето на разнообразие при останалите може да ги изведе на хлъзгав път.

Близнаци – Споделете и обсъдете с партньорите си личните си планове. Позитивното ви настроение ще улесни общуването. Свободните представители на знака в този ден трябва да се стремят да бъдат в центъра на вниманието, а не да седят сами вкъщи.

Рак – Прекомерното ви безразличие и спокойствие могат да станат основният ви враг днес. Не забравяйте, че хората около вас ( в т.ч. и любимият човек) се нуждаят от вашата подкрепа и съветите ви. Насочете поривите си в правилното русло. В любовта ще провърви на тези, които успеят да се възползват от собственото си обаяние.

Лъв – Днес ще бъдете раздирани от вътрешни противоречия. Някои от вас ще се борят цял ден с желанието си да се обадят на бившата си любов. Омъжените ще искат първо да изкритикуват партньора си, а после да получат ласки и нежност. Контролирайте емоциите си и това ще ви помогне да съхраните душевния си покой.

Дева – Енергията и целесъобразността на земните жени ще очароват не само онези, които са около тях, но и любимите им. Можете успешно да си направите любовен експеримент. Сексуалността ви е във своя пик. Не се колебайте, смело флиртувайте, особено ако сте свободни.

Везни – С ирония ще се отнасяте към всяка ситуация, което ще помогне да запазите доброто разположение на духа си. Омъжените си мечтаят за малко романтика, влюбените имат нужда да си изяснят някои междуличностни въпроси, а пред тези, които все още са сами, се откриват добри перспективи, ако решат изобщо да се възползват от успешното време.

Скорпион – Влиянието на Марс ще ви пречи да се настроите към хармонично общуване с половинката си, но въпреки това не се отказвайте да полагате старание и усилия. Накрая ще бъдете възнаградени. Само не се оставяйте да ви завладеят пипалата на ревността. Добри са перспективите пред свободните от вас.

Стрелец – Ще преобладава лиричното настроение. Влюбените ще дадат сериозна заявка за подобряване на отношенията си. Използвайте повече ума си, отколкото да действате под влияние на емоциите. Тези, които нямат партньор да започнат да анализират в какво се крие причината за неуспеха им.

Козирог – Денят ви ще бъде изпълнен с приятни емоции и романтика. Старайте се да изглеждате красиви и привлекателни и ще получите много бонуси в любовта. Избягвайте да влизате в конфликти и изясняване на отношения с партньора си днес. Дори да започне сам да ви провокира, умело се измъкнете от ситуацията.

Водолей – Свободните представители на знака могат да се впуснат в ново увлечение без угризения, но семейните трябва да бъдат по-внимателни. Борете се със своите слабости и контролирайте желанията си. Вместо това помислете поне за едно нещо, което харесвате в партньора си и му го кажете. Оттам нататък се оставете на въображението си.

Риби – Семейните е време да решат своите проблеми, да отстранят трудностите и да не ги отлагат за по-късно. Замислете се какво не правите както трябва, за да коригирате поведението си. Покажете на партньора си, че го цените и бихте направили всичко за него. Влюбените да не притискат половинката си с въпроси за сватба.